To je to što me zanima!

DPH: Pa oni ni ne razumiju što mi radimo, tu ima žena i djece

To je djelo huligana, a ne navijača jer oni uopće ne razumiju što mi ovdje radimo. Oni su pobrkali Torcidu i Društvo prijatelja Hajduka. Kod nas dolaze žene i djeca, volimo Hajduk i družimo se, kaže tajnik DPH Zagreb
Vidi originalni članak

Desetak huligana, jer takvi se ne mogu nazvati navijačima, pokušalo je upasti u prostor našeg Društva prijatelja, imali su u ruci teleskopske palice, boce i bili su maskirani. Nas je u prostoriji bilo 30-ak i vrlo brzo smo odbili njihov napad, razbijena je jedna boca, jedan stol, jedan naš član je dobio nekoliko šavova i sve se na tome završilo, rekao nam je tajnik DPH Zagreb Mate Kukavica.

Opisana drama zbivala se sinoć oko 22.30 u prostorijama društva na Trešnjevci koje njihovi članovi zovu 'Bajdin dom'.

- Još jednom ću ponoviti da je to djelo huligana, a ne navijača jer oni uopće ne razumiju što mi ovdje radimo. Oni su pobrkali Torcidu i Društvo prijatelja Hajduka. Kod nas dolaze i žene i djeca, mi jednostavno volimo Hajduk i družimo se - priča Kukavica i dodaje:

- Naš predsjednik je Zvonko Šimić, gospodin u mirovini koji je sin prvog predsjednika DPH Zagreb iz 1949. godine. Vrlo često u 'Bajdinom domu' gledamo Hajdukove utakmice, bude dosta djece, pokušavamo ih naučiti ljubavi prema našem klubu i nismo dio navijačke scene na način na koji to ovi huligani shvaćaju. Naša akcija učlanjenja u klub ide i dalje, sigurni smo i da će i danas doći jako puno navijača Hajduka i učlanjenjem podržati ovo što radimo.

Policija je vrlo brzo izašla na mjesto događaja, izuzela tragove i navodno već uhitila nekolicinu koji su bili u grupi napadača. Bez obzira na sramotan incident Bajdin vikend se nastavlja u subotu i nedjelju.

Nakon službene press konferencije trenera Joana Carrilla, voditelj odjela za odnose s javnosti Ante Bilić rekao je kako Hajduk najoštrije osuđuje napad huligana na članove Društva prijatelja Hajduka u Zagrebu te općenito bilo kakvo nasilje.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • bare000 19.02.2017.

    BUDALE blue Boysi

  • marinko2 18.02.2017.

    Konjine

  • 18.02.2017.

    kako god i sta god nikad necu razumijeti ludilo navijackih fanatika.jedno je ic na utakmicu uzivat i navijat i srcem i glasom i svime cime mozes ali ici tuci nekoga jel je navijac dinama ,hajduka ili rijeke pa to je dno.cemu i zasto???10 na 1 il 5 na 1 i onda su baje i jaki.dajte odite lijepo u boks sale i udarajte vrece a ne ljude.jadno i zalosno.cemu vodi vas zivot i za sta vi zivite.da se mlatite.sramota

Komentiraj...
Vidi sve komentare