To je to što me zanima!

Drago Vuković: Ovo je bio san koji ipak neću ostvariti

Jedan od sedmorice igrača koje je Lino Červar prekrižio s popisa za drugi dio priprema za SP ne želi stvarati negativnu atmosferu, iako mu je žao...
Vidi originalni članak

Iza Drage Vukovića doista nije laka godina. Nedavno mu je umro otac i u rukometu je pokušao pronaći utjehu, ako ona uopće postoji. U njemačkom Gummersbachu igrao je solidno, otprilike po poluvrijeme po utakmici, i veselio se okupljanju reprezentacije. A onda je stigao šok. Lino ga je odlučio izostaviti već u prvom eliminacijskom krugu.
- Ne bi se htio previše osvrtati na to, trebat će mi vremena da prebolim sve to. Sanjao sam nastup u zagrebačkoj i splitskoj Areni, ali taj san se neće ostvariti - rekao je Drago Vuković za Sportske novosti.
No Drago nije tip koji će posegnuti za teškim riječima. Iako svatko zna da u ovom trenutku ne postoji 21 rukometaš u Hrvatskoj koji je bolji od njega. A toliko ih je na Červarovom popisu, istom onom s kojeg je Vuković ispao.
- Ma nemam se ja što buniti, stvarno ne želim stvarati nekakvu lošu atmosferu zato što sam otpao. Želim jednino biti uz suigrače, ako nikako drugačije onda u mislima - kaže 25-godišnji Vuković.
Žali Drago zato što će propustiti SP u Hrvatskoj, ali svjestan je da će prilika biti još puno.
- Mlad sam i dovoljno dobar da mogu računati na pozive za svaku od sljedećih akcija. U reprezentaciju ću doći uvijek jer igram za državu, a ne za izbornika - završio je Vuković.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Keksolino 04.01.2009.

    Lino cigane odlazi iz repke. Zna se da je pravi vođa Balic, a pravi TRENER Goluza.

  • mkirilenko 02.01.2009.

    Meni je ovo presmiješno. neki tamo Gojun pa J.Valčić ispred Vukovića i Bičanića. pa dalje Hrvatin ispred Vukića. Lino mi već dugo dugo diže živac al ovo je previše

  • HUMI 02.01.2009.

    I bili su mu dobri kada su se borili u kvalifikacijama a sada vrhnje tribaju pobrati face koje su u reprezentaciju došli nakon što su se oženili sa pravom osobom.zna se koga je lino bija izbacija a sada opet igra.

Komentiraj...
Vidi sve komentare