To je to što me zanima!

Drama hrvatskog izbornika na Badnjak: Zbog korone morao u bolnicu, davali su mu kisik...

Otkako je saznao da je pozitivan na koronu, Mršić je vrijeme provodio u samoziolaciji u stanu, ali tijekom četvrtka nije znao kako sniziti temperaturu. Uz to se i pojavio kašalj pa je zatražio pomoć
Vidi originalni članak

Hrvatski izbornik i trener Zadra Veljko Mršić (49) je prije tjedan dana saznao kako je pozitivan na korona virus, ali situacija je bila pod kontrolom. Sve do Badnjaka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izborniku hrvatske košarkaške reprezentacije se stanje odjednom pogoršalo tijekom četvrtka, a stanje je bilo toliko loše da je u večernjim satima morao potražiti liječničku pomoć, piše Večernji list.

Otkako je saznao da je pozitivan na koronu, Mršić je vrijeme provodio u samoizolaciji u stanu, ali tijekom četvrtka nije znao kako sniziti temperaturu. Uz to se i pojavio kašalj pa je zatražio liječničku pomoć.

U bolnici je primio i kisik, a to je objavio na svome Instagramu kako bi dokazao ljudima da korona nije nimalo bezazlena i da je svi moraju shvatiti vrlo ozbiljno. 

Nakon tretmana kisikom, izborniku se stanje poboljšalo, temperatura snizila i kašalj stabilizirao pa su ga otpustili iz bolnice na kućnu njegu, piše Tportal. Zasad se osjeća dobro, a nadamo se da će uskoro u potpunosti preboljeti ovu pandemiju. 

Njegov Zadar je na kraju ove godine trebao odigrati utakmice protiv Crvene zvezde i Cibone, ali su obje odgođene zbog korona virusa u zadarskim redovima.

Dok je sa Zadrom skupio tri pobjede u 11 utakmica u ABA ligi, Mršić je odradio sjajan posao s Hrvatskom koja je nakon četiri kola osigurala nastup na Europskom prvenstvu 2022. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 81

  • dusansk 25.12.2020.

    Toliko kriticno da je lupao selfije !!!

  • 25.12.2020.

    Jadan, zbilja mu je loše i umire pa je valjda pred smrt odlučio selfie oderati. Ipak je selfie najbitnije šta se može zadnjim snagama na pod umjetnim kisikom. Glupost..

  • 25.12.2020.

    Stari moj da je tebi toliko loše i da ti je drama koliko vrle novine napušu, ne bi tebi bilo do naslikavanja. Mene kad čopi gerb i kad dišem na škrge nije mi do ničeg a kamo li do naslikavanja. >:-(

Komentiraj...
Vidi sve komentare