To je to što me zanima!

Drama na letu za Torino: Igrač Borussije srušio se u toaletu...

Kevin Kampl, Slovenac koji je u Borussiju došao iz Red Bulla, izgubio je svijest u avionu tijekom leta za Torino. Ima želučanu virozu. Izolirali su ga u hotelskoj sobi
Vidi originalni članak

Slovenac Kevin Kampl (24), Borussijino pojačanje od osam milijuna eura, pao je u nesvijest tijekom leta na utakmicu u Torino. Borussia od 20.45 sati igra protiv Juventusa prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka. 

Kampl se žalio na bolove u mišićima prije polaska u Torino. Tijekom leta iz Njemačke u Italiju otišao je na toalet. Izgubio je svijest. U avionu je bio Borussijin liječnik Markus Braun koji je odmah pritekao Slovencu u pomoć. Čim je avion sletio, Kampla su u invalidskim kolicima prebacili na daljnje pretrage.

Slovenac ima gripu i izolirali su ga u hotelskoj sobi u Torinu kako slučajno ne bi zarazio ostale igrače uoči važne utakmice Lige prvaka protiv Juventusa.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • gunner07 24.02.2015.

    Poštovani novinaru, nova MLB sezona je krenula, ekipe su počele trenirat, počeo je spring traning. Sve ekipe su izašle sa svojim pitchers & catchers izvještajima. Dogodilo se nekoliko velikih transfera, tradeova. Sklopljeni su ogromni ugovoril. A o svemu tome naravno ni jednog članka, ni jednog slova. U nedjelju počinju prvi pripremni dvoboji, a početkom travnja nas očekuje početak sezone. Postoji li mogučnost da napokon počnete redovito obavještavatit vijestima o MLBu, kao što nas svakog dana bombardirate barcom, realom, sevkom i nives?? Ili i dalje moramo visiti po stranim portalima?

  • MARLES 24.02.2015.

    Tevez jedan od najboljih napadaca u zadnjih deset godina jako kompletan,idealan za Real danas ce zabit jedan i presudit,ukoliko bude nerijeseno,dici ce se buka da Dortmund prolazi kod kuce,i onda padaju..Juventus je jaci!

  • Stručni komentator 24.02.2015.

    ova utakmica će biti bolja od City - Barcelona.

Komentiraj...
Vidi sve komentare