To je to što me zanima!

Pala sam u more puno morskih pasa. Ma skoro sam umrla!

Otišla sam na prvi odmor u životu na Otočje Turks i Caicos. Moja sestra je bila tamo i bilo je zaista zabavno, ali do jednog trenutka. Morske struje su me srušile u vodu, a oko mene su kružili morski psi, rekla je tenisačica
Vidi originalni članak

Tenis je jedan od fizički najtežih sportova. Teniska sezona zapravo traje cijelu godinu, a igrači imaju predah tek polovicom studenog pa do kraja prosinca. No vremena za odmor ima jako malo jer većina igrača i igračica u tom dijelu godine već krene s pripremama za novu napornu sezonu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nekadašnja prva igračica svijeta, a danas četvrta, Naomi Osaka (22), svoj je odmor provela na Otočju Turks i Caicos koje se nalazi iznad njezinog rodnog Haitija. Tamo je punila baterije za novu sezonu, ali to punjenje zamalo je moglo biti prekinuto na tragičan način. Japanska tenisačica je veslala u oceanu zajedno sa svojom sestrom, upala je u vodu i tada je započela prava drama.

- Otišla sam na prvi odmor u životu na Otočje Turks i Caicos. Moja sestra je bila tamo i bilo je zaista zabavno. Napravila mi je dasku i išle smo na veslanje, ali je naišla struja i umalo sam umrla - započela je svoje potresno svjedočanstvo osvajačica US Opena i Australian Opena. 

Trebao je to biti odmor iz snova za nju, a postala je noćna mora u Atlantskom oceanu.

- Nikada ranije nisam išla na veslanje i jednostavno ne volim iznenađenja. Otišle smo na veslanje u blizini kuće, to je bilo u redu. Bio je prelijep dan, vidjela sam morske zvijezde, ali odjednom je naišla jaka morska struja i uplašila sam se jer smo se previše udaljile. Voda je bila crna, kuća je izgledala kao mala točkica, a onda sam upala u vodu - kazala je Osaka za Eurosport.

Tu je zapravo započela njezina prava drama jer su oko nje kružili brojni morski psi koji su stigli po svoj plijen. Japanka je vrištala i derala se na svoju sestru koja ju je nagovorila na veslanje, a nije bila ni svjesna da je iza nje morski pas.

- I sad se uplašim kad pomislim na sve te morske pse u oceanu. Vrištala sam i rekla joj: 'Ako umrem, ti ćeš biti kriva. Morat ćeš reći mami da sam umrla u oceanu'. Plačući sam se uspjela sam pet popeti na dasku i pametna sestra mi je tada rekla da je vidjela morskog psa. I sad mi dođe da opet vrištim, ali znam da sam na sigurnom. Nisam htjela umrijeti na takav način - ispričala je šokirana Osaka.

Živahan i dosta stresan odmor je iza nje, a sada se uz miru može posvetiti tenisu. Japanka ovaj tjedan nastupa u Brisbaneu, a u prvom kolu čeka ju Grkinja Sakkari. Je li šokantan susret s morskim psima ostavio traga na njoj, vidjet ćemo u nastavku sezone. A do tada može u miru 'ploviti' teniskim terenima bez straha da će ju napasti morski pas. Doduše, sada se nalazi u Australiji koja je okružena Indijskim oceanom, a tamo se nalaze brojni morski psi. No sigurni smo da će se Naomi u bližoj budućnosti ipak kloniti oceana...

 

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 06.01.2020.

    Bez veze

  • MODERN TALKING 06.01.2020.

    odlicna poza!

  • __Che__ 06.01.2020.

    Jbte ove klimatske promjene,vidi kako je samo pocelo biti jako sunce u japanu,strahota

Komentiraj...
Vidi sve komentare