To je to što me zanima!

Drama: Provalio Joseu u kuću dok je ovaj gledao finale EP-a

Joseova obrana, ovoga puta ona koja se brine o sigurnosti njegova doma, ponovno je pokazala da je na visini zadatka. Provalnik je priveden i dobio četiri tjedna zatvora
Vidi originalni članak

Iako je sve završilo razmjerno mirno, osiguranje Josea Mourinha u njegovoj 30 milijuna eura vrijednoj vili na dan finala Europskog nogometnog prvenstva prošlo je pravi sigurnosni ispit. Nakon što je Jose odgledao finalni meč u Wimbledonu između Murraya i Raonića, vratio se u svoj luksuzni dom i pripremio se za gledanje finala EP-a između njegova Portugala i domaćina Francuske.

Taman u to vrijeme izvan kuće događala se prava drama. Drski provalnik Gabor Roman (25) je nekako prošao sve kontrolne točke oko vile i probio se do samog ulaza u kuću portugalskog trenera. No nije shvatio da je njegov neovlašteni ulazak primijetio jedan od Joseovih čuvara i odlučio ga pratiti. Pokušavao je na sva vrata, no tek je nakon nekoliko pokušaja uspio pronaći otvorena podrumska vrata.

- Čuvar ga je slijedio, a kada je otvorio vrata, pred provalnikom se našla sobarica i povikala: 'Što radiš ovdje?!'. Taman u to vrijeme čuvar je došao iza njega i blokirao mu bijeg - rekao je za Sun očevidac.

Muškarca su svladali Joseovi čuvari te pričekali dolazak policije, a portugalski stručnjak sve je gledao kroz prozor svoga doma. Provalnik je priveden te osuđen na četiri tjedna zatvora, a Jose može mirno spavati kada zna da i njegova 'obrana' kod kuće funkcionira kao i ona na terenu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • BOGOLJUB ATEJISTA 18.07.2016.

    GABOREE

  • klokan_jack 18.07.2016.

    Ajme koja drama!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare