To je to što me zanima!

Drama s VAR-om, udaranje pa rasizam! Sjajni Kova asistirao

Junak utakmice bio je brazilski reprezentativac Wilian, koji je zabio oba gola za Chelsea, prvog u 12. minuti, a drugog u posljednjim trenucima prvog dijela. Bilo je tu svega... Udaranja pa isključenje, a onda i rasizam
Vidi originalni članak

U derbiju 18. kola engleskog nogometnog Chelsea je na gostovanju pobijedio Tottenham sa 2-0, a za prvi pogodak "Bluese" asistirao je hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić.

Bio je to susret u kojem je u glavnoj ulozi bio VAR, a dvije možda i ključne odluke, otišle su na stranu gostiju - penal i crveni karton.

Junak utakmice bio je brazilski reprezentativac Wilian, koji je zabio oba gola za Chelsea, prvog u 12. minuti, a drugog u posljednjim trenucima prvog dijela. Zanimljivo, Willian je tek drugi put u 215 premierligaških nastupa zabio dva gola na jednoj utakmici.

Gosti su poveli u 12. minuti nakon kornera. Willian je izveo korner dodavši do Kovačića, koji mu je vratio loptu, a Brazilac je ušao u kazneni prostor i sjajno opalio u suprotni kut za 1-0. U posljednjim trenucima prvog dijela vratar Tottenhama Paulo Gazzaniga je neopreznim startom oborio Marcosa Alonsa, a sudac Anthony Taylor je uz provjeru VAR-a dosudio kazneni udarac za "Bluese". Brazilac je sigurno zabio za 2-0.

Konačan udarac Spursi su dobili u 63. minuti kada je isključen Son. Korejski reprezentativac je nakon jednog duela sa zemlje udario nogom Rudigera, a sudac mu je nakon 'asistencije' VAR-a pokazao crveni karton.

Utakmica je u 68. minuti nakratko prekinuta jer je netko od domaćih navijača gađao vratara Chelsea Kepu, a gostujući branič Rudiger se žalio na rasističke uvrede s tribina. Kovačić je za Bluese, koji su prekinuli niz od dva uzastopna poraza, igrao do 68. minute.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • LUKAM10 LEGENDA 23.12.2019.

    Kova doma za Blagdane kralj

  • __Che__ 22.12.2019.

    Kova faker si sredio godisnji za stefanje

  • Xyster 22.12.2019.

    Willian odigrao kao Ronaladinho nekada. Lampard se izvukao, 5 poraza u 6 utakmica bi izgledalo ružno, vidjet ćemo kako će izgledati nakon prijelaznog roka. Ali bez obzira što imaju 5 bodova manje od lani u ovom razdoblju, ne stoje loše, čak i naprotiv, potpisali bi ovo prije početka sezone. Minus je CHO za kojeg se očekivalo puno više, iako mu je ovo praktički prva prava sezone razliku od ostalih koji su bili na posudbama, pa eto to je možda opravdanje. Pulišić varira, ali to je i za očekivati pošto je došao iz druge lige i mlad je. Tottenham nije ono što je nekada bio, Poch je htio napraviti redizajn ali mu Lavy nije dao i to platio otkazom. Novi ugovor Alderwirdelu, Vertoghen će vjerovatno isto potpisati, igraju Dier i Sissoko, plus Mourinho... znač momčad koja bi bila dobra prije 3 ili 4 godine. Ali danas i ne toliko.

Komentiraj...
Vidi sve komentare