To je to što me zanima!

Drama trenera Mladosti: Srce ne pumpa dobro krv, vrti mi se

Trener vaterpolista Mladosti Zoran Bajić oporavlja se nakon što mu je pozlilo. Nije prvi put da mu zdravlje pati zbog nepravilnog srčanog ritma. Srećom, nije bilo ozbiljnijih posljedica, javlja SN
Vidi originalni članak

Podivlja mi ritam srca pa se putem elektrokonverzije srce vraća u normalan ritam. Srce treperi i ne pumpa punom snagom krv pa mozak ne dobiva dovoljnu količinu kisika, objasnio je zdravstvene probleme novi trener vaterpolista Mladosti Zoran Bajić.

U noći na nedjelju Bajić je završio u bolnici Sestara milosrdnica u Zagrebu u predinfarktnom stanju, pišu Sportske novosti. Mozak mu ne dobiva dovoljno kisika pa dolazi do blagih mučnina i vrtoglavica. Prvi put to mu se dogodilo prije 15 godina, a zadnjih deset bilo je zatišje... Dosad.

- Zašto mi se to dogodilo? Liječnici ne znaju, ali sumnjaju na nakupljen stres iako nisam imao nekih pretjeranih razloga za nezadovoljstvo - rekao je Bajić i zaključio:

- Što dalje? Rekli su mi da se mogu vratiti poslu, a osjetio sam da mi je srce već ušlo u fibrilaciju. Odmorit ću se dva dana i u četvrtak ili petak već sam na treningu.

Cijeli članak pročitajte na stranicama Sportskih novosti.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • škver 13.12.2017.

    S t r e s !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare