To je to što me zanima!

Drama u Interu: 'Istina je, Ivan je zatražio transfer u Arsenal'

Želimo da bude sretan, ali također želimo vidjeti što je najbolje za nas. Za sad nije bilo ponude koja bi nas zadovoljila pa ćemo pričekati, rekao je sportski direktor Intera Beppe Marotta
Vidi originalni članak

Nogometaši Intera u nedjelju su sklopu 21. kola izgubili na gostovanju kod Torina 1-0. Loše izdanje momčadi Luciana Spallettija, turbulencije u momčadi i potvrdu da nešto ne štima pokazao je i direktni crveni karton Mattea Politana u 86. minuti, igrača koji je ušao točno 15 minuta ranije.

Krvnik Intera bio je Armando Izzo još u prvom poluvremenu kada je u 35. minuti matirao Handanoviča.

Ono što je nama bilo najbitnije je situacija oko Ivana Perišića. On nije ulazio u igru. Odsjedio je cijelu utakmicu na klupi i sve je izglednije da će karijeru nastaviti u Arsenalu. Pogotovo nakon što je iz kluba stigla potvrda da je Perke sam zatražio transfer.

- Istina je, Ivan Perišić je zatražio transfer u Arsenal - rekao je sportski direktor Intera Beppe Marrota, donedavni sportski direktor Juventusa.

- Ali moramo živjeti sa situacijom u kojoj se nalaze mnogi klubovi u ovom periodu. A to su igrači koji izraze želju za transferom. Poslušali smo igrača, on je izrazio tu želju. Želimo da bude sretan, ali također želimo vidjeti što je najbolje za nas. Za sad nije bilo ponude koja bi nas zadovoljila pa ćemo pričekati - rekao je talijanski transfer mag.

Arsenal je izrazio želju za dovođenjem Perišića, ali na posudbu ili u razmjenu s Mesutom Özilom. Inter ne želi ni čuti za to nego traži 40 milijuna eura.

- Kada je igrač pošten i kaže nam svoje stanje i što želi, mi ćemo uvijek slušati. Nakon toga se sve svodi na to hoće li klub zadovoljiti svoje financijske interese - jasan je bio Marotta.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • LebronJordan23 28.01.2019.

    Sutra cete pisati da ide u tottenham, prekosutra u Chelsea itd. Samo ne znam hoce li ga mutd pustiti

  • 28.01.2019.

    Samo sto dalje od Manchester Uniteda, igrac koji nista vise nije od prosjeka, 1utakmica solidna pa 10losih, mislim da ce u Arsenalu imati prostora ali nisam siguran da ce se snaci

  • cro_22 27.01.2019.

    Na posudbi u Interu iz Manchester utd

Komentiraj...
Vidi sve komentare