To je to što me zanima!

Drama u Njemačkoj: Remi nakon Zagrebovih plus 6!

Rukometaši Croatia osiguranja Zagreb odigrali su 27-27 u gostima kod Rhein Neckar Löwena i osvojili drugi bod koji će prenijeti u drugu fazu
Vidi originalni članak

Malo vas je, malo vas je..., orilo se dvoranom u Karlsruheu u 41. minuti utakmice, nakon što su rukometaši Croatia osiguranja Zagreb poveli 21-15. Löwen je bio na koljenima, malobrojni hrvatski navijači nadglasali su domaće, agresivna 3-2-1 obrana zagrebaša funkcionirala je savršeno, a ono što je prošlo branio je fenomenalni Škof. Činilo se kako su zagrebaši na korak do iznenađenja i velike gostujuće pobjede. No uslijedio je pad. Löwen je iskusna momčad, Fritz je branio nemoguće te u 54. minuti stižu na 24-24.
U infarktnoj završnici igrali su gol za gol, zagrebaši su imali šansu za pobjedu, no Lazarov je zapucao sedmerac. Makedonac je pucao šest sedmeraca, svih šest koje je Zagreb imao, a promašio je tri! Iako je već promašio dva, Červar mu je ukazao novu priliku. Manuel Štrlek je minutu prije kraja iz kontre zabio za vodstvo Zagreba 27-26. Ostalo je 11 sekundi do kraja nakon te kontrei trener Löwena uveo je Karela Bieleckog umjesto golmana. I baš se poljski lijevi vanjski tri sekunde prije kraja dignuo i pogodio rašlje Škofova gola za konačnih 27-27 i podjelu bodova. Još jednu podjelu. Jer u prvoj utakmici ovih protivnika završilo je 33-33.
Ni to nije bilo dovoljno, u posljednjim sekundama utakmice Karol Bielecki zabija za konačnih 27-27 i novi remi... Tako će u drugi krug Lige prvaka i CO Zagreb i RN Löwen prenijeti po dva boda.

RHEIN NECKER LÖWEN - CO ZAGREB 27-27 (11-15)
RHEIN NECKER LÖWEN: Szmal 2(1) obrane, Fritz 16(1); Gensheimer 2, Roggisch, Bielecki 3, Tkaczyk 2, Harbok 6, Schwarzer 2, Šelemenko 3, Filip 4(4), Jurasik, Sigurdsson 2, Groetzki 3.
CO ZAGREB: Škof 15 obrana, Somić 1(1); Koloper, Duvnjak 6, Lazarov 8(3), Špoljarić, Vori 3, Džomba, J.Valčić, Štrlek 5, Horvat, Vukić, T. Valčić 5.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • MG2008 15.11.2008.

    Lino vrime je da napišeš novu knjigu ove su već svi pročitali. Nisan ja protiv tebe ali nemožeš samo držat ruke u zraku i molit oćenaše triba koji put i povuć pravi potez u pravo vrime. Ako triba i udri koji put u obrani nije sve u obrani s bez faula jer oćito nepali svaki put.

  • vedran_zgb 14.11.2008.

    ak nije neki dogovor ko sto ljudi ovdje pisu onda je to definitivno linina izgubljena utakmica...on nema autoriteta kolko bi trebo,a da ne govorim tek o repki...al ne da se woody allen i ne da...

  • EL Senator 14.11.2008.

    imao sam i dojvu ,,,moji kladionicari,,,,,,,,,,,,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare