To je to što me zanima!

Drama u Philadelphiji: Šarić je na treningu ozlijedio oba oka!

Šarić je imao posjekotinu ispod lijevog oka, dobio je tri šava, a ozlijedio je i desno oko. Završio je u bolnici, ali trener Philadelphije Brett Brown kaže da bi trebalo biti sve u redu s njim
Vidi originalni članak

Dario Šarić ozlijedio se na treningu Philadelphia 76-ersa!

Liječnici su mu morali šivati posjekotinu na lijevom oku, a dobio je udarac i u desno oko. Prebacili su ga u bolnicu, a trener Brett Brown kaže da će biti sve u redu s njim, iako ne zna hoće li tako skoro moći na parket.

- Dobio je udarac u lijevo oko, ima tri šava. Mislim da će biti dobro. Kad će moći igrati? Uh, stvarno ne znam, rekao je Brown. 

Šarić je nakon sjajne debitantske sezone u kojoj je, prema mnogima, nepravedno ostao bez nagrade za Rookieja godine, nastavio sa sjajnim igrama.

Dario je odigrao 23 utakmice u drugoj sezoni u najjačoj ligi svijeta, ima 11.4 koša po utakmici uz 6.5 skokova i 1.9 asistencija.

U prvoj sezoni kad nije bilo ozlijeđenog Joela Embiida, nosio je 76-erse, a trener Brett mu vjeruje i daje mu prosječno 29 minuta po utakmici.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • nori 🖖 07.12.2017.

    Pa kud oba !??

  • DraženMuhvić 07.12.2017.

    Drama?!?! O ozljedi Šarića vijest se može pronaći samo na stranicama njegovog kluba i to u dvije rečenice. Uglavnom ništa ozbiljno, možda propusti jednu utakmicu, zbog šavova ispod oka (jednog, a ne dva). Na glavnim stranicama svih portala koji prate NBA može se pronaći sve o ozljedama većine igrača, ali Šarića ne spominju, upravo zbog vrste ozljede koja nije uopće ozbiljna, a kamoli dramatična. Svaka čast Marku, biti će klikova na njegov naslov... :)

  • ha eto 07.12.2017.

    Ma da eno ga na intezivnoj, reanimiraju ga, gotov je---------------- -------------------------------------------------------------------------

Komentiraj...
Vidi sve komentare