To je to što me zanima!

Drama zadnjeg kola: Juniori Dinama i Hajduka bore se za naslov, evo gdje gledati...

Hajduku za naslov, uz tri boda u Zaprešiću, treba i kiks Dinama. Bilo to poraz ili remi. U slučaju istog broja bodova, Splićani će biti u prednosti zbog boljeg međusobnog omjera
Vidi originalni članak

U HNL-u smo još krajem travnja bili lišeni bilo kakve neizvjesnosti. Dinamo je još jednu sezonu u nizu uvjerljivo prodefilirao ligom i osvojio 24. naslov u povijesti. No ono čemu smo se nadali u HNL-u, dobili smo u juniorskom uzrastu. Gotovo cijelo prvenstvo Dinamo i Hajduk vode neizvjesnu bitku za titulu i smjenjuju se na vrhu, a danas je na rasporedu posljednji čin njihove borbe.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Od 11 sati igra se posljednje 30. kolo Prve NL. Dinamo uoči posljednjeg kola ima dva boda više od Hajduka, a na svome terenu ugostit će opasne Osječane koji su u prošlom kolu srušili Splićane. Utakmica će se zbog velikog interesa igrati na glavnom maksimirskom travnjaku, a susret ćete moći pratiti na Dinamovom Youtube kanalu i u tekstualnom prijenosu na našem portalu.

S druge strane, hajdukovce čeka puno lakši zadatak, ali ne ovise sami o sebi. Momčad Marijana Budimira gostuje kod Inkera u Zaprešiću, kluba koji se već oprostio od elitnog ranga juniorskog natjecanja. Veliki buru među hajdučkim pukom digla je odluka domaćina o zabrani gledatelja na utakmici, no prijenos će biti dostupan na Hajduk Digital TV-u. 

Dinamo ima sve u svojim rukama. Pobjedom će nakon tri godine posta vratiti trofej u svoje vitrine. Hajduku za naslov, uz tri boda u Zaprešiću, treba i kiks Dinama. Bilo to poraz ili remi. U slučaju istog broja bodova, Splićani će biti u prednosti zbog boljeg međusobnog omjera. U Zagrebu su slavili 2-1, dok je u Splitu završilo 1-1. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • mario md 03.06.2023.

    Kažu pacijenti s juga 7. na tablici pušta prvima u gostima ahhahah

  • NIKE 03.06.2023.

    Hahahahhaaa pišanje po prčiji "vice-prvacima" ahhahahahaa.

  • mdcro24 03.06.2023.

    Barisicu pripremi se za sljedeci tuzni tekst kako ti je ajduk izgubio

Komentiraj...
Vidi sve komentare