To je to što me zanima!

Dontaye: Košarka me spasila da ne postanem kriminalac...

Dontaye svoj život ne želi uspoređivati sa “Žicom”, ali neosprorno je da život u Baltimoreu uistinu nije lak. Vidio sam puno pucnjava, puno droge, rekao je Draper
Vidi originalni članak

Vidio sam puno pucnjava, puno droge... Kao klincu to mi je bilo normalno jer za drukčiji život nisam ni znao. Tek kad se odmakneš od svega, kao što sam ja učinio otišavši na koledž, shvatiš koliko je to zapravo ludo, rekao je Dontaye Dominic Draper o svom rodnom Baltimoreu, gradu koji su ljudi u Hrvatskoj mogli upoznati zahvaljujući popularnoj televizijskoj seriji “Žica”. Ona vrlo vjerno prikazuje život na ulicama Baltimorea, sa stvarnim ljudima u glavnim ulogama. No Draper svoj život ne želi uspoređivati sa “Žicom”, ali neosprorno je da život u Baltimoreu uistinu nije lak.

>>> Više pročitajte u novom broju 24sataExpressa

Idi na 24sata

Komentari 7

  • user_36996 22.01.2012.

    ne kažem da nema kriminala na američkim ulicama, ali brate ovi crnci to toliko napušu kao da u najboljem slučaju o bagdadu govore! odrastao sam bez oca, majka narkoman, oko mene droga i oružje bla bla! kod sviju ista priča a samo ih malo postotak zbilja govori istinu!

  • dbergkamp 22.01.2012.

    Nije reko za kog je radio, za Barksdalea ili Prop Joea.

  • Cortez 22.01.2012.

    Baš mi žao što mi nemamo košarkašku petorku u sastavu:Kerum,Todorić,Sanader,Bandić,Čačić.

Komentiraj...
Vidi sve komentare