To je to što me zanima!

Drastična kazna za BiH: EHF ih izbacio iz kvalifikacija za SP

BiH je uzvratnu utakmicu kvalifikacija za SP igrala s igračem koji nije bio prijavljen u zapisniku. Švicarska se žalila i EHF je pobjedu 10-0 dodijelio Švicarskoj koja će tako igrati u dodatnim kvalifikacijama s Norveškom
Vidi originalni članak

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine saznala je svoju kaznu za nevjerojatan propust u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2019. godine. BiH je u obje kvalifikacijske utakmice pobijedila Švicarsku, najprije 24-21 u Švicarskoj, a onda i u Tuzli 21-15.

Ovu drugu utakmicu naši su susjedi igrali s Tomislavom Nuićem u sastavu, no lijevo krilo Bešiktaša nije bilo u zapisniku i Švicarska se nakon utakmice žalila EHF-u. A oni su sada presudili pobjedu za Švicarsku 10-0 i tako izbacili BiH iz dodatnih kvalifikacija za SP u kojima su trebali igrati protiv Norveške. Ovako će se Norvežanima suprostaviti lošija, ali pametnija reprezentacija.

Rukometni savez Bosne i Hercegovine, u kojem su bili uvjereni da će EHF presuditi u njihovu korist, može se žaliti na presudu do 21. veljače.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Soliterba 16.02.2018.

    ma EHF ne kuzi.... morali su ovog stavit da zadovolje nacionalni kljuc... hihihihi

  • Dame Dolla 16.02.2018.

    Treba Bosancima dati 20 godina zabrane igranja ionako to ne bi osjetili jer nikad nisu na velikim natjecanjima,ne samo u rukometu nego u svakom sportu. Diče se Pjanićem a za njega Modrić i Matić izmislili loptu

Komentiraj...
Vidi sve komentare