To je to što me zanima!

Drmić: Oduvijek sam htio igrati za Švicarsku, tu sam odrastao

Naravno, ovo je posebna utakmica, igram protiv svoje krvi. Dat ću sve od sebe da se nametnem izborniku, rekao je Josip Drmić (21), koji nije dočekao poziv Hrvatske
Vidi originalni članak

Moje srce jako kuca za Hrvatsku i, da budem iskren, odabrao bih Hrvatsku. Nije me još nitko kontaktirao iz Hrvatskog nogometnog saveza, ali ima još vremena. Takav poziv sigurno bih prihvatio, govorio je prije gotovo dvije godine tadašnji švicarski U-21 reprezentativac Josip Drmić.

Poziv HNS-a nije dočekao te će sutra, umjesto potencijalnog 'kockastog' dresa navući švicarski u prijateljskom okršaju u St. Gallenu.

Drmić je 21-godišnji sin hrvatskih roditelja rođen u švicarskom Lachenu te je prošao sve mlađe uzraste Švicarske, a s vremenom je dogurao do A reprezentacije. U razgovoru za 20min.ch Drmić je podijelio svoje osjećaje.

- Uvijek sam htio igrati za Švicarsku, ovdje sam odrastao i ovoj zemlji puno dugujem - rekao je Drmić, koji je skupio 74 minute u četiri reprezentativna nastupa.

Nakon što je stasao u FC Zürichu te zabio 18 prvenstvenih golova u 62 utakmice, Drmić je napustio klub prije osam mjeseci te prešao u njemački Nürnberg. U to vrijeme odigrao je 19 utakmica zabivši 11 golova, no klubu slijedi teška borba za opstanak.

No mladi Drmić je koncentriran samo na sutrašnju utakmicu.

- Naravno, ovo je posebna utakmica, igram protiv svoje krvi. Dat ću sve od sebe da se nametnem izborniku.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • sbši 04.03.2014.

    jeli neko od vas cuo za njega...jbt,,,

  • Furioso244 04.03.2014.

    Ibrahimović je izjavio da je jedina njegova domovina Švedska i jedina njegova repka Švedska, tako da je bespredmetno uopće pisati o tome zašto ga HNS nije regrutirao.. Na kraju krajeva, BiH bi imala jednaku šansu kao RH za dovest ga u svoju reprezentaciju..

  • strmi007 04.03.2014.

    šta reći

Komentiraj...
Vidi sve komentare