To je to što me zanima!

Drogba i Cristiano Ronaldo u polugoloj najavi SP-a '10

Objektiv svjetski cijenjene 60-godišnje izraelsko-američke fotografkinje Annie Leibovitz stajao je nedavno pred ponajboljim nogometašima svijeta
Vidi originalni članak

Njihova tijela prikrivalo je samo donje rublje i to dizajnirano u zastave njihovih domovina. Sve je poslužilo kao top-tema lipanjskog izdanja Vanity Fair, popularnog američkog magazina temeljenog na modi, pop-kulturi, politici... I kao najava skorašnjem Svjetskom prvenstvu. Na naslovnici se nalaze Didier Drogba, nogometaš Obale Bjelokosti i Chelseaja, te Portugalac Cristiano Ronaldo, vođa madridskog Reala. Zanimljivo je da će se te dvije reprezentacije baš susresti već u natjecanju po skupinama na Svjetskom prvenstvu koje 11. lipnja započinje u Južnoafričkoj Republici. Nekolicina nogometaša se također razgolitila za novo izdanje Vanity Faira, pa tako svjetske prvake Talijane predstavlja vratar Juventusa Gianluigi Buffon.
Čitatelji će moći uživati i u "isklesanim" tijelima Sulleyja Muntarija (Inter / Gana), Landona Donavana (LA Galaxy / SAD), Kake (Real Madrid / Brazil), Samuela Eto’a (Inter / Kamerun), Pata (Milan / Brazil), Dejana Stankovića (Inter / Srbija), Carltona Colea (West Ham / Engleska) i Michaela Ballacka (Chelsea / Njemačka).

Idi na 24sata

Komentari 14

  • ivano666 05.05.2010.

    vidi ovog pederka!!! Bosnia sigurno uživa!!! Messi se nikad ne bi spustio na taj nivo; al naravno to isto ne vrijedi za Ronalda!!!!

  • ZG-KAJ-ROKMIR 05.05.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • bosnia_80 05.05.2010.

    a gdje je slino balavi :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare