To je to što me zanima!

Drogba je s dva gola "riješio" posljednju momčad u Turskoj

Galatasaray je u subotnjoj utakmici pobijedio posljednjeplasiranu momčad u turskoj ligi, Mersin. Gosti su poveli, Galatasaray je ostao s igračem manje, ali ipak je dobio
Vidi originalni članak

Nogometaši Galatasarayja nastavljaju suvereno držati prednost na ljestvici turske Süper Lig, pa tako nakon subote imaju sedam bodova više od Fenerbahçea i susret manje.

No, imao je Galatasaray velikih problema da slavi na svom terenu protiv posljednjeplasiranog Mersina (3-1), koji još nikoga u sezoni nije pobijedio na strani. Mersin je poveo u 3. minuti golom Esera, pa je Galatasaray u 30. minuti ostao s igračem manje (prekršaj Nounkeua kao zadnji igrač), a potom je u prvom dijelu crveni zaradio i trener domaćina Fatih Terim koji je uletio na travnjak ljutit zbog suđenja.

Međutim, u nastavku su stvari "došle na svoje", pa je prvo Felipe Melo izjednačio u 61. minuti realiziravši penal, a onda je na scenu stupio Drogba koji je u 70. i 84. postavio konačnih 3-1. Bio je to drugi i treći gol Drogbe u tamošnjem prvenstvu.

Turska Süper Lig, 28. kolo:

Galatasaray - Mersin 3-1 (Felipe Melo 61-11m, Drogba 70, 84 / Eser 3)

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Sokratis Papastathopoulos 07.04.2013.

    i drogba namišta

  • chelseaMG 07.04.2013.

    drogba još nije za baciti. frajer je puno bolji napadač od pola najjačih napadača najjačih europskih klubova. može birati di oće igrati. svugdje za njega ima mjesta.

  • ninja_ratnik 07.04.2013.

    Ovi turci namjestaju sve u 16 :) u svakom kolu najmanje jedan prijelaz! Usput čestitke Drogbi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare