To je to što me zanima!

Drogba zbog vrijeđanja suca Ovreba odlazi u Milan

Idućeg tjedna Drogba bi trebao saznati koliko će morati pauzirati. Spominju se utakmica ili dvije, ali i zabrana igranja u prvom krugu Lige prvaka
Vidi originalni članak

Didier Drogba, napadač Chelseaja i nogometni reprezentativac Obale Bjelokosti, očekuje kaznu koju će mu odrediti UEFA nakon incidenta na utakmici Chelseaja i Barcelone. Kuloari najavljuju dvije ili tri utakmice suspenzije, ali neki navode i mogućnost kompletnog neigranje tijekom prve faze Lige prvaka u narednoj sezoni. Chelseajev vlasnik Roman Abramovič je silno ljut na bjelokošćanskog napadača, te postoje realne opcije da londonski klub zbog ovog akta proda sjajnog napadača tijekom ljeta. Navodno je glavni interesent Milan, koja ga već dulje želi kupiti.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • vedran_zgb 09.05.2009.

    napunio je drogba 30god i sad je spreman za milan...isto ko sto i puyola zele sad kupit...ajde jos malo da se strpim pa bi i ja mogo u milan ;)

  • bosnia_80 09.05.2009.

    a možda je sam abramović lično prodao utakmicu...za ljude poput njega ništa nije sveto osim zarade i novca...čudno je to da je tako hladan i ravnodušan dok pola europe bjesni zbog onog što se desilo prije nekoliko dana!? P.S. ...na nekim beznačajnim utakmicama domaćeg prvenstva, u svečanoj loži izgubi živce i negoduje ono što se dešava na terenu...a sada ništa...??? čudno..

  • lilo_09 09.05.2009.

    Kakva teorije zavjere, Drogba je profesionalac i tako se i trebao ponasati, i sam je rekao da je pretjerao, i treba biti kaznjen. Neka se ugleda na Terrya, e to je igracina!

Komentiraj...
Vidi sve komentare