To je to što me zanima!

Drugu godinu u nizu Navarro najbolji košarkaš u Europi

Uz njega, u najbolju petorku uvršteni su Teodosić na poziciji playmakera, Litavac Kleiza kao najbolje nisko krilo, Rus Hrjapa kao krilni centar te Marić kao centar
Vidi originalni članak

Košarkaška web-stranica Eurobasket.com objavila je rezultate vlastitog izbora najboljih košarkaša u Europi za 2010. godinu...

Drugu godinu zaredom u ovom je izboru pobijedio kapetan Barcelone Juan Carlos Navarro. Uz njega, u najbolju petorku uvršteni su Srbin Miloš Teodosić na poziciji playmakera, Litavac Linas Kleiza kao najbolje nisko krilo, Rus Viktor Hrjapa kao krilni centar te Australac srpskih korijena Aleks Marić na poziciji centra. Za najboljeg trenera izabran je Xavier Pascual iz redova europskog prvaka Barcelone.

Eurobasket.com je izabrao i drugu najbolju petorku, u kojoj su Bo McCalebb, David Logan, Pete Mickeal, Erazem Lorbek i Tiago Splitter.

Među igračima ''vrijednih spomena'', košarkaški portal navodi i jednog hrvatskog igrača, Bojana Bogdanovića iz Cibone.

Eurobasket.com je sastavio i najbolju petorku europskih košarkaša, bez obzira na trenutni angažman. Uz Navarra, Teodosića i Kleizu, koji je igrao za Olympiacos, a sada je član Toronto Raptorsa, u njoj se našlo mjesta za još dvojicu igrača iz NBA lige, Nijemca Dirka Nowitzkog i Španjolca Paua Gasola.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare