To je to što me zanima!

Dubrovnik: Jug s 5 golova viška putuje u Atenu

U prvoj utakmici četvrtfinala Eurolige jugaši su na svojem bazenu pobijedili grčki Olympiakos 10-5. Najbolji kod Juga bio je Miho Bošković s 4 gola
Vidi originalni članak

Nervozno, s mnogo treme, ušli su jugaši u susret protiv Olympiakosa i nakon prve četvrtine rezultat je bio 1-1. No već u drugoj Frano Vićan počinje šou na golu. Brani mat-pozicije, a Grci ne pronalaze rješenje za Jugovu obranu. Smodlaka, Bušlje i Bošković odvode “gospare” na 4-1 i Grci polako gube korak. Rješenja traže na grublji način, pa Smodlaki nakon udarca počinje teći krv poviše oka, a gosti se primiču na 6-5. No Jugov centar vraća se u igru, a Gruž se podiže na noge.
Najbolji vaterpolist svijeta Miho Bošković “torpedira” Grke s devet metara, Obradović dodaje tri gola i na uzvrat u Atenu aktualni prvaci Hrvatske putuju s 10-5.

JUG: Vićan, Hrošik, Bošković 4, Pecotić, S. Sukno, Smodlaka 1, Marković 1, Bušlje 1, Joković, I. Sukno, Dobud, Obradović 3, Car.

OLYMPIACOS
: Deligianis, Kochilas, Vranješ, Santa 2, Chatzitheodoru, Theodoropoulus, Ch. Afroudakis, Ntoskas, G. Afroudakis, Nikić 3, Komadina, Schizac, Floros.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • torcida_4ever 26.03.2008.

    jug je najveci i najbolji vaterpolski klub na cijelom svijetu!!! vicene majstore svaka ti cast,takoder i ostalim GOSPARIMA!

  • WhiZkiD 26.03.2008.

    JUG JE NAJVEĆI

Komentiraj...
Vidi sve komentare