To je to što me zanima!

Dudelange iznenadio Red Bull, Helsinki zabio sedam komada

U utorak su odigrane prve utakmice 2. pretkola Lige prvaka, a posao je već u prvih 90 minuta riješio Helsinski svladavši Reykjavik 7-0. Dudelange je dobio Red Bull 1-0
Vidi originalni članak

Nogometaši HJK Helsinkija, finski prvaci, već su nakon prvih 90 minuta osigurali prolaz u 3. pretkolo ovogodišnjeg natjecanja Lige prvaka.

Sa čak 7-0 HJK je pobijedio na svom terenu islandski KR Reykjavik, pa će tako uzvratna utakmica na Islandu biti samo formalnost. Podsjetimo da je HJK Helsinki prošle sezone stajao na putu zagrebačkom Dinamu prema Ligi prvaka. I tada se HJK, unatoč porazu u dvije utakmice, pokazao kao vrlo dobar suparnik. Tri je pogotka za Fince postigao Mäkelä.

Red Bull Salzburg se neugodno proveo u Luksemburgu kod Dudelangea. Izgubili su Salburžani 1-0 i iako je pred njima domaća uzvratna utakmica, za njih je ovakav rezultat veliko negativno iznenađenje. Strijelac jedinog pogotka je bio Joachim u 75. minuti, a gosti su na kraju završili ogled s igračem manje zbog isključenja Soriana u 90. minuti.

Basel se nije tako loše proveo, već je u Tallinnu pobijedio Floru 2-0. Oba je pogotka za Švicarce postigao Alexander Frei, drugi iz jedanaesterca.

Liga prvaka, 2. pretkolo (prve utakmice):

Ulisses - Sheriff 0-1

Flora - Basel 0-2

HJK Helsinki - KR Reykjavik 7-0

Neftçi - Zestafoni 3-0

Dudelange - RB Salzburg 1-0

Idi na 24sata

Komentari 10

  • psukan 18.07.2012.

    netko je dobro zaradio na kladionici...

  • jabulario 17.07.2012.

    haha iznenadio...dogovorili su se oni već...

  • SickFluf 17.07.2012.

    MA jooj,ak Salzburg ove ne prođe doma onda stvarno mogu izac iz nogometa!

Komentiraj...
Vidi sve komentare