To je to što me zanima!

Dudu dvostruki strijelac za Arsenal u Liga kupu!

Eduardo da Silva odlično je iskoristio šansu koju mu je pružio Arsene Wenger i u dvoboju protiv Sheffield Uniteda zabio dva gola za 'topnike'
Vidi originalni članak

Nije moglo bolje - Eduardo da Silva zabio je dva gola protiv Sheffield Uniteda, a Arsenal je na koncu slavio 3-0. Već u osmoj minuti Dudu je po prvi put matirao protivničkog golmana. Asistent je bio Bendtner, a hrvatski napadač 'šukerovski' je lijevom nogom zabio neobranjivo o gornji lijevi kut.
'Topnici' su vodstvo povisili u drugom poluvremenu, točnije u 50. minuti. I ovaj put strijelac je bio Eduardo da Silva. Preciznu dugu loptu prema protivničkom kaznenom prostoru uputio je Gibbs, a Dudu je, opet lijevom nogom, s desetak metara udaljenosti povisio na 2-0.
Završni udarac grogiranom Sheffieldu zadao je Eduardov sunarodnjak, Brazilac Denilson, atraktivnim golom s preko 20 metara udaljenosti za konačnih 3-0.
- Eduardo je odličan tehničar i to je pokazao. Klub nikoga ne požuruje, a iz iskustva znam da je novom igraču potrebno oko šest mjeseci da se prilagodi u novoj sredini - rekao je Arsene Wenger i dodao:
- Tek u siječnju ili velljači ćete vidjeti pravog Eduarda da Silvu. Vrlo je dobro startao kad je došao u Arsenal, zatim se ozlijedio, a sad se čini da se privikao na novu sredinu i jasno se mogu vidjeti sve njegove kvalitete.


EDUARDU VISOKE OCJENE
Nakon sinoćnje partije protiv Sheffield Uniteda i dva postignuta pogotka, hrvatski reprezentativac i napadač Arsenala Eduardo da Silva ocijenjen je visokim ocjenama u engleskim medijima.
Eduardo je u Sunu proglašen zvijezdom večeri i dobio je fantastičnu 9, u Mirroru je zaradio 8, jednako kao i Daily Mailu, te je u obje novine također tituliran najboljim igračem utakmice. (ts)

Idi na 24sata

Komentari 5

  • KujtimShalja 01.11.2007.

    nisam mgo izdržat moro sam se još je dnom zguštat DUDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAahahhahahahhaahahahahah MAJSTOREEEEEEEEEEEEEE ŠALALALALALAL

  • KujtimShalja 01.11.2007.

    mi smo dudui, dudu je naš

  • user_18418 01.11.2007.

    bez rijeć -majstore, u igri za Hrvatsku budi još bolji, maminjo pederu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare