To je to što me zanima!

Dudu kandidat za udarnu momčad protiv Rome

Eduardo Da Silva putuje s momčadi u Rim, gdje će Arsenal pokušati obraniti vodstvo 1-0 iz prve utakmice osmine finala Lige prvaka
Vidi originalni članak

Eduardo Da Silva odigrat će na Olimpicu protiv Rome prvu utakmicu protiv jednog velikog protivnika nakon što se oporavio od teške ozljede. Trener Arsene Wenger uvrstio ga je na popis za Romu te se očekuje da će Dudu igrati od prve minute.
- Nisam još odredio momčad, no Eduardo i Walcott bit će u kadru za tu utakmicu. Što imamo više mogućnosti, to bolje. Osobito kad su u pitanju Eduardo i Theo, dva igrača koja imaju nos za gol - rekao je Wenger.
- Dolazi vrijeme kad nam se na travnjak vraćaju svi igrači. To bi na kraju sezone moglo biti odlučujuće. Imamo ambicije i u svaku utakmicu ulazimo puni ambicija. Dečki su gladni, budući da se jako trude, a nisu nagrađeni - dodao je Francuz.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Palovec 09.03.2009.

    Pa naravno da treba igrat Dudu a ne onaj Bendtner(TRAKTOR)

  • user_32960 09.03.2009.

    ako je netko to zasluzio onda je to Eduardo, ali iskreno govoreci ne zato jer on igra za nasu repku, nego iz tog razloga sto napadaci Arsenala su u totaljnoj banani.... Tako ako nema one kmice, nema ko golove zabijati...

Komentiraj...
Vidi sve komentare