To je to što me zanima!

Dudu pozdravio navijače Arsenala nakon 3 mjeseca

Prije prijateljskog ogleda njegove momčadi protiv Real Madrida na Emiratesu, Eduardo je došetao na travnjak i pozdravio razdragane navijače
Vidi originalni članak

Gromoglasan pljesak s prepunih tribina luksuznog stadiona Emirates popratio je prvo Eduardovo pojavljivanje pred navijačima nakon rehabilitacije u rodnom Brazilu. Prije tri mjeseca je otišao u Rio de Janeiro, gdje je odradio ključnu fazu oporavka od teške ozljede gležnja.
- Dudu, Dudu, Dudu... - orilo se na stadionu kada je Eduardo, u trapericama, bijeloj košulji i crnom sakou izašao pred navijače i raširio ruke u znak pozdrava.
Posljednji put Arsenalovi navijači Eduarda su uživo vidjeli kada je, nedugo nakon izlaska iz bolnice, uz pomoć štaka izašao pred njih i pozdravio ih s bolnom grimasom na licu. Danas su štake prošlost, a povratak novometu sve bliža budućnost. Engleski navijači pamte i cijene prave igrače i velike poteze, a Eduardo je već u svojoj prvoj sezoni na Otoku pokazao da je velik igrač spektakularnih poteza. I zato pljesak, zato skandiranje, zato razdraganost...
Prošlo je gotovo šest mjeseci od tog kobnog 23. veljače i suludog strata Martina Taylora. U ovom času Eduardu je svijet ružičast, pogotovo u odnosu na ono što je osjećao toga dana. Pozdravlja navijače, hoda bez problema, a na travnjaku je kratko popričao i s trenerom Wengerom. I on jedva čeka njegov povratak.

"VALJDA ĆU SE VRATITI PRIJE BOŽIĆA"
U ponedjeljak će Arsenalov liječnik pregledati moju nogu i tada ću znati više. U ovom trenutku doista ne znam kada bi se mogao vratiti. Nadam se da ću zaigrati prije Božića, rekao je Dudu u poluvremenu utakmice između Arsenala i madridskog Reala na Emiratesu. Iako je ovo 'prije Božića' zapravo realan rok, mnoge će ova Eduardova izjava razočarati. Naime, Boro Primorac, pomoćnik Arsena Wengera nedavno je rekao kako u klubu njegov povratak očekuju već tijekom rujna. No bio je to, sada je jasno, optimizam bez čvrstog temelja.
- Proces oporavka teče uredno. Četiri mjeseca sam u Brazilu jako puno radio, svakoga dana sam provodio napornih šest ili sedam sati dnevno na terapijama. Nije bilo lako, na trenutku i jako teško, ali sada sam već nekako sve to i zaboravio - rekao je Eduardo i dodao kako njegov posao još nije gotov.
- Rio de Janeiro sam zamijenio Londonom, ali rehabilitaciju nastavljam i dalje - kaže hrvatski reprezentativac.
Čeka ga Bilić, a za njim vapi i Wenger. Lani je Dudu igrao sjajno, a tako je igrao i Arsenal do njegove ozljede. Start Martina Taylora donijela je puno problema igraču, ali i momčadi.
- Kada sam se ozljedio, Arsenal je igrao efikasno i učinkovito i bili smo visoko na ljestvici. No ozljedio sam se i morao se mučiti s ozljedom koja je značila možda i osam mjeseci stanke. Niti jednom nogometašu nije lako to proživjeti - rekao je Eduardo.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • mach1x 06.08.2008.

    još jedan igrač uz modrića koji će nas predstavljati i odvesti do zlata na SP-u!!!!

  • ona009 04.08.2008.

    MAJSTORE drzi se,zastoooooo nema video.smrccccccc

  • velika_maza 04.08.2008.

    Suza mi je krenula..cim sam ga vidjela na slikici...nemam rijec....dudu ti si covjek i po....drzi se...i jedva cekam da dođes u zg....i da te mi docekamo onako kako zasluzujes....jer ti nisi samo nas igrac...nego nas covjek...a najvise brat.... ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare