To je to što me zanima!

Dudu preko Carling Cupa do Manchester Uniteda?

Iskoristi li prigodu u večerašnjoj utakmici protiv Sheffielda, Eduardo bi mogao biti u ozbiljnim kombinacijama za nastup u subotnjem derbiju
Vidi originalni članak

U večerašnjem ogledu Arsenala i Sheffield Uniteda konačno bi od prve minute trebao zaigrati Eduardo da Silva. U posljednjih nekoliko utakmica pomalo zapostavljeni hrvatski Brazilac šansu će dobiti u Carling Cupu. U ovom natjecanju Arsene Wenger obično daje priliku igračima koji manje igraju ili rade prve korake u prvoj momčadi Arsenala.
- Zaigrat će Justin Hoyte, Alex Song, Eduardo i vjerojatno Theo Walcott, što znači da ćemo ponovno imati jaku momčad - kaže Wenger i pojašnjava svoju 'politiku'.
- Važno je pobijediti u svakom natjecanju u kojem nastupamo. U ovom dajem priliku mlađim igračima i to je već uobičajeno. Ti nastupi puno pomažu mladim igračima da se razviju.
Hrvatski reprezentativac ili, kako mu tepaju hrvatski navijači, 'Bilićev Šuker', nije u prvom planu u posljednje vrijeme. Rapsodiju u Ligi prvaka protiv Slavije (7-0) gledao je s klupe, a derbi protiv Liverpoola s tribine.
- Eduardo treba utakmica kako bi stekao samopouzdanje. Ali mislim da je prvih šest mjeseci za svakog igrača razdoblje adaptacije. Eduardo je trenutno u tom razdoblju - tvrdi Wenger.
Arsenal u subotu u prvenstvu igra protiv Manchester Uniteda i iskoristi li priliku u večerašnjoj utakmici Dudu bi mogao biti u konkurenciji i za veliki derbi. Utakmica je za tri dana i teško je vjerovati da će startati, ali mogao bi izboriti poneku minutu...

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare