To je to što me zanima!

Dudu puca od snage, nakon treninga ga ništa ne boli

Eduardo da Silva nakon odrađenih prvih treninga za Arsenal ne osjeća nikakve bolove, ali će ipak do početka idućeg tjedna izbjegavati duel-igru
Vidi originalni članak

Eduardo je mlad, uspjet će se oporaviti. Kad se vrati, bit će to isti Eduardo kao i prije loma noge, rekao je Arsene Wenger, trener Arsenala, krajem veljače ove godine. Dudu je bio tek operiran, svi su bili skeptični, govorilo se da će početi trenirati tek za godinu dana. Devet mjeseci poslije Eduardo je počeo trenirati s ostatkom momčadi Arsenala. Osjeća se odlično, željan je igre, puca od snage, ali još izbjegava duele, i to prema izričitoj naredbi Arsenea Wengera.
- Da ste samo vidjeli Eduarda na treningu, već sada ide sto na sat. Ipak, mi smo još oprezni, čekamo taj pregled. Ne sumnjam da će sve biti u redu. Vjerujte mi, Dudu će ponovno biti naš ponajbolji igrač - rekao je Boro Primorac, prvi pomoćnik Arsenea Wengera. Svi su u Arsenalu oduševljeni Eduardovim povratkom, suigrači su bili presretni.
- Svi smo ga jučer dočekali pljeskom. Mnogi nakon ovakvih ozljeda nikad više nisu ni trenirali. Ali kad upoznate Eduarda malo bolje, shvatite zašto se uspio vratiti. Priznao mi je da je svima želio dokazati koliko je doista jak, a sad im je dokazao - kaže Boro Primorac.

SILVIO MARIĆ VIŠE NIKAD NIJE BIO ISTI
Saša Paska je na Kantridi slomio nogu Silviju Mariću. Mara se vratio nogometu, ali nije napravio očekivanu karijeru. Nikad više nije igrao kao u ljeto 1997.

SMITH MISLIO DA MU JE KARIJERA GOTOVA
Alan Smith je na Anfieldu 2006. slomio nogu. Sumnjao je u povratak. Bio je siguran da mu je karijera gotova, ali se nakon dugog oporavka ipak uspio vratiti.

CISSE SE VRATIO NAKON DVA LOMA
Cisseu su nakon drugog loma rekli da je karijera gotova. Stradao je 2004., a zatim i 2006. Francuz se, suprotno svim prognozama, uspio vratiti na teren.

LARSSON NAKON LOMA BIO BOLJI
Larssonu je 1999. lijeva noga pukla na dva mjesta. Vratio se nakon osam mjeseci i postao jedan od najboljih igrača u povijesti Celtica. Zabijao je kao nikad.

GRAČAN NIJE 'ZASJAO' KAO PRIJE LOMA NOGE
Sve su prognoze pokazivale da će napraviti veliku karijeru. Stradao je 1986. Vratio se, ali nije napravio transfer kakav se očekivao. Iz Hajduka je otišao u španjolski Real Oviedo.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • nogometas05 13.11.2008.

    ovo na kraju o gracanu vam nije trebalo-koja glupa usporedba!

  • plavocrni 13.11.2008.

    jedva cekam da se Dudu vrati,vjerujem da ce i dalje bit onaj pakleni stroj za golove

  • vedran_zgb 13.11.2008.

    prvenstveno noga je na tom mjestu jaca nego prije ozljede a pitanje je samo dal ce imat strah za tu nogu...ja sam isto slomio nogu(na skijanju,ne na nogometu) i nemam strah od duela kad igram al u nekim trenutcima imam strah tak da je sve to samo u psihi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare