To je to što me zanima!

Dudu: Taylorovo dijete je nacrtalo hrvatsku zastavu

Taylor je došao u bolnicu i mojoj supruzi poklonio crtež. Ona je mislila da je to neki navijač Arsenala ili Hrvatske, ali bio je Taylor, kaže Dudu da Silva
Vidi originalni članak

Eduardo, hrvatski nogometni reprezentativac i član Arsenala, gostovao je u novom izdanju engleskog nogometnog magazina 4-4-2. Uglavnom je novinar okrenuo priču i prisjetio se teških trenutaka kroz koje je prolazio Brazilac Eduardo, tijekom prošle kalendarske godine. U veljači prošle godine 29-godišnji Martin Taylor, nogometaš Birminghama, je brutalno startao na Eduarda, te mu priuštio skoro godinu dana bez natjecateljskog nogometa. Danas je Eduardo ponovno potpuno spreman za nogomet, a za 4-4-2 je podsjetio je li se Taylor ikada ispričao za taj start ili nije. - Rekao sam mnogo puta da je Martin Taylor bio u bolnici, ali se ne sjećam jesmo li pričali ili ne. Niti mogu garantirati da sam ga vidio. Naime, u to vrijeme je bila operacija i ne sjećam se ničega, a kamoli njegovog dolaska - rekao je Eduardo i dodao:
- No, znam da je došao sa svojim djetetom u bolnicu, a dijete je na komadiću papira nacrtalo hrvatsku zastavu i poklonilo taj crtež mojoj supruzi. Ona je mislila da je to bio neki od navijača Arsenala, hrvatske reprezentacije ili mene. No, bio je Taylor. Eduardo je zaključio razgovor još jednom poznatom pričom:
- Nakon svega se Taylor preko maila obratio klubu i meni. Izrazio je veliko zadovoljstvo što ponovno igram nogomet, a ja sam mu, pak, oprostio - zaključio je Eduardo, koji se uspješno oporavlja od ozljede mišića i s Arsenalom je krenuo na pripreme. Najavio je da će biti spreman do početka sezone.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • dinamovac4ever 04.07.2009.

    enat.enchy se pali na taylora.

  • The pope 04.07.2009.

    Slažem se sa dusansk.....Što je bilo bilo je, prošlost se ne može izmjeniti, niti se ne može zaboraviti, ali ne mora ju se zato baš stalno spominjati.....

  • OdjebJeLansiran 04.07.2009.

    mozda je nacrtao hrvatsku zastavu zato jer je znalo da je hrvatska repka sa Duduomna celu bolja od Engleske i Brazilske :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare