To je to što me zanima!

Duje Ćaleta-Car: U Salzburgu se svi već raspituju o Dinamu

Imam osjećaj da ćemo izvući plave, iako bih radije Dundalk. Susretnemo li se, trenera i suigrače upozorit ću na kvalitete Roga i Ćorića, rekao je Duje Ćaleta-Car
Vidi originalni članak

Baš imam neki osjećaj da ćemo izvući Dinamo. Ne znam vara li me taj osjećaj, ali cijelo vrijeme razmišljam o potencijalnim ogledima s modrima, rekao je za Goal Duje Ćaleta-Car, pa nastavio:

- Naravno da bih najviše volio igrati s irskim Dundalkom, oni su realno najslabija momčad u ždrijebu. Sve druge momčadi su vrlo kvalitetne, rekao bih i podjednake. No, nekako mi se u glavi baš vrti film o novim utakmicama s Dinamom. Već me i direktor pitao o Dinamu.

Kroz reprezentativne pripreme ste upoznali Schildenfelda, Roga i Ćorića, dok u Maksimiru više nema Pjace...

- Ma sve su to odlični igrači, nema tu nikakve dvojbe. Ako bismo zaista izvukli Dinamo, sigurno bih upozorio suigrače i trenera na njihove kvalitete. I poručio svojim suigračima iz vezne linije da jako dobro pripaze na Roga i Ćorića. Odlazak Marka Pjace bi nam sigurno bio veliki plus, svi znamo o kakvom se igraču radi. Želim mu sve najbolje u karijeri, pa da i ove godine međusobno zaigramo u Ligi prvaka.

Što njegovi suigrači misle o potencijalnom sudaru s Dinamom te koliko je ta momčad promijenjena u odnosu na zadnje sudare iz 2014. godine čitajte na Goalu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • zvona1111 05.08.2016.

    Eto nas bas na njih idemo ali nema veze sanse su podjednake

  • ValentinaST 04.08.2016.

    Znači i njihove novine pišu gluposti kao i naše? Pa šanse da idemo na Red Bull su 20%.

Komentiraj...
Vidi sve komentare