To je to što me zanima!

Duje Draganja: Što je ovo? Kao da smo na svadbi...

U Hrvatsku su u ponedjeljak stigle četiri medalje, dva svjetska plivačka rekorda i najjača plivačka ekspedicija svijeta predvođena Dujom i Sanjom
Vidi originalni članak

Duje se pojavio uzdignutih ruku, a aerodromom se zaorila pjesma.
“Dubrava, Dubrava, Dubrava... Dubrava do Pekinga!!!”, vikali su plivači toga zagrebačkoga kluba, kojeg je i Draganja član, a on ih je gotovo sve do jednog izgrlio ili barem pružio ruku. Razočaranje na 100 metara slobodno je prošlost, Duje je bio nasmijan, presretan i u jednom trenutku rekao.
- Vrlo brzo bismo ponovno svi skupa mogli slaviti - aludirajući na krunu sezone svakog sportaša, Olimpijske igre u Pekingu.
A jučer je bilo slavlja, pripremljena je i torta, koju su zajednički on i Sanja razrezali.
- Što je ovo, kao da smo na svadbi - u šali je rekao Draganja, a Sanja se samo nasmijala.

TATA DRAGANJA: DOK DUJE PLIVA, JA PLIVAM U ZNOJU

Petar Draganja nije jedan od onih očeva koji smatraju da o sportu kojim im se sin bavi znaju apsolutno sve. Čak štoviše, iako je, kaže, tijekom godina naučio nešto o ovom sportu, njegova uloga nema veze s plivanjem.
- Ja ne samo da s Dujom ne razgovoram o plivanju nego ga od njega odvlačim. Ja sam zapravo zadužen za to da ne misli stalno na to plivanje - rekao je otac najboljega svjetskog sprintera, koji kad počne utrka, živi sa svakim zaveslajem.
- Dok pliva Duje, tada s njim plivam i ja. Ali u znoju.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • gmolak 15.04.2008.

    Duje i Sanja to je najmanje što ste zaslužili.Kolko ima u hrvatskoj sportaša koji predstavljaju hrvatsku zemlju na natjecanjima a da ljudi u hrvatskoj uopće ne znaju za to ,a ni ništa ne cijene osim nogometa.U kakvim sve uvjetima sportaši treniraju pa to je strašno,a to sve da bi mogli nešto postići i da se probiju do vrha.Onaj ko se nije nikad bavio sportom i ne živi sport ne zna o čemu pričam,ali onaj tko je zakleti sportaš znat će ......I još nešto, u hrvatskoj se UOPĆE NE CIJENE SPORTAŠI,bilo to plivanje,šah ili kuglanje.Tak svejedno koji sport ali on se mora cijenit.Pogledajte kako je hrvatska mala zemlja a kakvih sve sportaša imamo,u SVAKOM SPORTU smo u samom vrhu.To se treba cijenit i svakom kapu skinut ,svakom sportašu koji nosi i ne nosi kockice na svojem dresu......

Komentiraj...
Vidi sve komentare