To je to što me zanima!

Crna prognoza za 'bile': Duka je protiv Osijeka slomio ruku!

TRI MJESECA 'OUT' Problem za Hajduk je i ozljeda nominalno prvog golmana Posaveca pa će u Sofiji protiv Slavije na gol stati neiskusni Ljubić koji je protiv Osijeka primio dva gola
Vidi originalni članak

Hajduk u debaklu protiv Osijeka nije ostao samo bez bodova. Drugi golman 'bilih' Tomislav Duka slomio je ruku i Splićani su sad ostali na neiskusnom Marinu Ljubiću, jer je ozlijeđen i nominalno prvi golman Josip Posavec. 

- Tomislav je slomio lakatnu kost, operirat će ga 31. srpnja na Zavodu za traumatologiju i ortopediju KBC Split. Na teren bi se trebao vratiti za tri mjeseca - objavio je Hajduk na službenoj stranici.

Osijek je razbio Hajduk u prvom kolu nove sezone 4-1, Duka je napustio igru u 58. minuti. Nedugo prije toga, obranio je udarac Bočkaju i prvi došao do lopte koju je iz njegovih ruku napucao Hajradinović i ozlijedio ga. 

Zagrebački sudac Fran Jović opravdano je poništio gol Osijeku.

Kako je lakše ozlijeđen Josip Posavec, u uzvratnoj utakmici pretkola Europske lige u Sofiji protiv Slavije na gol će stati neiskusni Ljubić, koji je protiv Osijeka u Gradskom vrtu primio dva gola.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • kontramrakukontrasili 30.07.2018.

    Ako može Veldin Karić u Varteks,možemo i mi Ivana Katalinića pozvat nek stane na branku

  • komentator__Luka 30.07.2018.

    duka pukla ti ruka!

  • Pra&vica 30.07.2018.

    Hajduk jednostavno bude prošao Bugare...on JE Hrvatski klub...ali mora igrati...ne cmizdriti o sucima, ozljedama,...mora ne željeti da Dinamo propadne...već sve dobro kod Dinama kopirati a sve loše odbaciti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare