To je to što me zanima!

Dunga: Moj je sastav na pravom putu, sretan sam

Strašno sam zadovoljan s onim što imam, a to su igrači raznih karaktera, svestrani su, možemo dominirati protiv apsolutno svakoga, kaže Dunga
Vidi originalni članak

Premda su posljednje dvije pripremne utakmice za Svjetsko prvenstvu na jugu Afrike odradili protiv dvije ispodprosječne momčadi, to je bilo dovoljno brazilskom izborniku Dungi da odiše optimizmom. Pobijedio je Brazil prvo Zimbabve 3-0, a potom i Tanzaniju 5-1, a Dunga je izjavio:
- Nalazimo se na pravom putu. Zadovoljan sam apsolutno svakom sitnicom u sastavu, a razloge za to sam dobio gledajući ove oglede protiv Zimbabvea i Tanzanije - rekao je.
Dunga je još jednom morao odgovarati na pitanja je li trebao zvati neke "zvijezde", kojih nema u sastavu, a prije svega je riječ o Ronaldinhu, Pati, Adrianu, Neymaru...
- Neću stvarno više odgovarati na takva i slična pitanja, sve sam rekao kada je ta tema u pitanju. Strašno sam zadovoljan s onim što imam u svlačionici. Imam igrače raznih karaktera, svestrani su, možemo dominirati protiv apsolutno svake momčadi na prvenstvu - zaključio je Dunga.
Podsjetimo da je Brazil dio "skupine smrti" na SP-u. Tamo se još nalaze Portugal, Obala Bjelokosti i Sjeverna Koreja.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Skaljarin 1950 08.06.2010.

    neces ti dugo

Komentiraj...
Vidi sve komentare