To je to što me zanima!

Dunga zabranio druženje nogometaša i ljepotica

Jedino je Ronaldinho odradio planirani trening, i to samo zato što je već nekoliko dana ozlijeđen. Ostali su preumorni i moraju se odmarati
Vidi originalni članak

Izbornik Brazila Dunga zabranio je dolazak 26 ljepotica u kamp reprezentacije zato što su njegovi igrači umorni. Djevojke su sudionice natjecanja ljepote, a njihov dolazak u kamp dogovoren je još prije nekoliko tjedana. No izbornik je druženje nogometaša i misica otkazao jer je nezadovoljan fizičkim stanjem nogometaša. Vjerojatno uz pretpostavku kako ih druženje s ljepoticama baš i ne bi odmorilo...
Umjesto druženja s djevojkama, Dunga je naredio mirovanje i odmor. Takva njegova odluka razočarala je nesuđene gošće, koje su silno željele upoznati nogometne zvijezde, kojima vjerojatno također ova odluka nije "legla". I dok se najveći dio Brazilaca odmarao, Ronaldinho je dizao utege. Barcin superstar ozlijedio se na utakmici protiv Getafea i od tada nije trenirao. Pa valjda nije toliko umoran.
- S ovakvim vježbama u teretani Roni neće ugroziti svoju ozljedu - rekao je fizioterapeut reprezentacije Luiz Alberto Rosan.
Umorni Brazilci, u okviru kvalifikacija za SP 2010. godine, u nedjelju gostuju kod Perua, a tri dana poslije u Sao Paulu će igrati protiv Urugvaja.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare