To je to što me zanima!

Duško Vujošević: Istina je da želimo dovesti Marija Hezonju

Mnogo se prašine posljednjih dana podiglo oko hrvatskog košarkaša Marija Hezonje nakon izjave kako mu je Partizan najdraži klub. Brzo se ispravio i rekao da se šalio
Vidi originalni članak

Mario Hezonja sam je podigao prašinu izjavama da bi "radije igrao za Partizan, nego za Cibonu", a potom i da se zapravo šalio jer već ima "dogovor s Barcelonom". O svemu je, pak, progovorio Dušan Vujošević, koji se opet vratio na trenersko mjesto Partizana.

- Pratim Hezonju posljednjih četiri-pet godina i mogu reći da je u pitanju jedan od najvećih talenata. Inače, drago mi je da kod tako mladih igrača ne postoje predrasude, niti negativna energija. Inače, istina je da postoji obostrana želja za suradnjom, što bi, mislim, bilo pozitivno za apsolutno sve strane. Za Marija osobno, ali i za hrvatsku i srpsku košarku - rekao je Vujošević i nastavio:

- Postoje ljudi koji su upetljani u ovaj mogući transfer i traže diskreciju. To je sve što mogu reći na tu temu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Laki Topalović99 12.07.2012.

    a imamo trenere Svetske Klase mi Srbi .vala nema ih evropa . Duda Ivković , Željo Obradović .Dule Vujošević , Sveta Pešić , Bogdan Tanjević pa i Boža Maljković .. Stvarno Svetska Klasa !!!

  • grbavipero 12.07.2012.

    Dule oladi od malog

  • Coect 12.07.2012.

    ja samo ne zelim da ode u partizan jer bi ga mrzila cijela hrvatska a jebeš ti sve pare ovog svijeta i sve ostalo kad ti doma viču jebemti mater a vjerovatno bi čua isto tako od grobara još je mlad i neznam kako bi podnio sve to bez obzira koliko je on stabilan u glavi

Komentiraj...
Vidi sve komentare