To je to što me zanima!

Bio bi to težak udarac! Duvnjak bi mogao propustiti Euro 2018.

Domagoj Duvnjak već mjesecima ima velike probleme s koljenom koje će morati riješiti operacijom patele, a pauza nakon takvog zahvata je između 6 i 9 mjeseci. Dovoljno da se dovede u pitanje nastup na EP-u
Vidi originalni članak

Jedan od najboljih rukometaša svijeta posljednih desetak godina i svakako najbolji hrvatski rukometaš u ovom trenutku, Domagoj Duvnjak, mogao bi propustiti Europsko prvenstvo u Hrvatskoj početkom iduće godine.

Vijest je to koja se kotrlja već neko vrijeme, a Handball Planet javlja kako Duvnjak mora na operaciju patele koljena. Iako još nije odlučeno kada će operacija biti odrađena, postoji velika opasnost da će ga Kiel prisiliti da pričeka kraj klupske sezone te da tek onda ode pod nož. Ako doista bude tako, Duvnjak gotovo sigurno neće biti spreman za Europsko prvenstvo u domovini.

Oporavak nakon takvog zahvata traje između šest i devet mjeseci pa čak i da odmah ode na operaciju, Duvnjak bi bio u opasnosti da Euro gleda s tribina zakomplicira li se nešto pri oporavku. Zasad je tek sigurno da propušta prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka koju njegov Kiel ovaj tjedan igra protiv Löwena. Za uzvrat bi možda i mogao biti donekle spreman, no i to će Kielu i Duvnjaku donijeti veliku opasnost da se ozljeda patele još pogorša.

Duvnjak se s bolovima u koljenu muči već mjesecima, a sve se pogoršalo nakon Svjetskog prvenstva u Francuskoj. No kako je Kiel u velikim igračkim problemima, za Duleta nije bilo odmora čak ni zbog izuzetno problematične ozljede, a sve to polako dolazi sada na naplatu.

Za Hrvatsku i Linu Červara stoga je najbolje da Duvnjak odmah ode pod nož i riješi taj problem koji ga muči toliko dugo. Tako bi pred najboljim našim rukometašem ostalo desetak mjeseci za oporavak i pripremu pa bi njegovo uvrštavanje na popis za EP bilo i realnije očekivati nego da čeka kraj sezone kako bi to, vjerojatno, priželjkivao Kiel.

Ne treba posebno napominjati kakav bi udarac za Hrvatsku bilo neigranje Domagoja Duvnjaka na 'našem' Euru i u tom smjeru vjerojatno će ići i razgovori s kapetanom, Kielom, liječnicima...

 

Idi na 24sata

Komentari 78

  • drogec 22.03.2017.

    Ne igra ovaj tjedan protiv lowena nego danas točnije izgubili su 24:25

  • Sports <3 22.03.2017.

    Gledajuci Duvnjaka,sigurno nece ic operaciju ak je pitanje EP-a! Sigurno nece da propusti ovo prvenstvo,i to ce pokusat sanirat nekim inekcijama

  • 22.03.2017.

    Koliko je pokazao na zadnjem prvenstvu nije ni bed!

Komentiraj...
Vidi sve komentare