To je to što me zanima!

Duvnjak: Draga mi je nagrada, nadam se da nije posljednja...

Veseli me što su novinari i gledatelji prepoznali moj trud. Priznanje će mi ostati u srcu, sve nagrade imaju težinu i nadam se da ova nije posljednja, rekao je Duvnjak
Vidi originalni članak

S 33 posto glasova Domagoj Duvnjak (25) proglašen je za najboljeg rukometaša svijeta, ispred Hansena i Šterbika. Na tronu je naslijedio Narcissa, a dvaput je svojedobno istu titulu dobio i Ivano Balić.

- Bio sam koncentriran na Europsko prvenstvo i uopće nisam razmišljao o nagradi, niti kada su me pitali da li mislim hoću li je osvojiti - rekao je Domagoj Duvnjak i još jednom ponovio riječi od nedjelje nakon poraza od Španjolske u borbi za brončanu medalju.

- Ostaje mi gorčina i ne mogu do kraja proslaviti.

Ipak, drago mu je što je najbolji.

- Presretan sam jer je to veliko priznanje za moj trud. Moram se zahvaliti suigračima i svim trenerima, u reprezentaciji i klubu. Veseli me što su me novinari i gledatelji prepoznali. Priznanje će ostati duboko u mom srcu, sve nagrade imaju svoju težinu i nadam se da ova nije posljednja.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • matea45 28.01.2014.

    Bravo Domagoj!!!

  • Bagy_1 28.01.2014.

    kraj ovakve igre kakvu pruža definitivno nije posljednja nagrada a vjerujem da je iuće svjetsko naše.

  • divlje patke jaje 28.01.2014.

    Nije da nešto pretjerano volim Duvnjaka i njegov način igranja , ali SVAČA ČAST !! To je ogromno priznanje !! Još jednom skidam kapu i da postaneš još bolji !

Komentiraj...
Vidi sve komentare