To je to što me zanima!

Duvnjak: Kiel i Ciudad me ne zanimaju, želim u HSV!

U razgovoru za službenu stranicu hamburškoga kluba Zagrebov srednji vanjski rekao je da će njegov sljedeći klub sasvim sigurno biti HSV
Vidi originalni članak

Ljeto je, 'mrtva' rukometna sezona, i Domagoj Duvnjak odmara. Hrvatski ga novinari mogu uloviti jedino ako ga presretnu na ulici, mobitel nije važeće sredstvo komunikacije otkako su počele sve ove priče o njegovom odlasku iz Zagreba. U klubu se ljute na njega, nikako im nije sjelo to što je već sada potisao ugovor po kojem za dvije sezone odlazi u HSV. Prijete mu da će ga ostaviti u drugoj momčadi, a za to vrijeme Hamburg pokušava isposlovati transfer odmah. Ali nude smiješne cifre, a u Zagrebu nemaju namjeru dati najboljeg mladog igrača svijeta ispod cijene.
- Ne mogu ja utjecati na ono što se događa između klubova, to nije moj posao - rekao je Duvnjak u razgovoru za službenu internetsku stranicu kluba u kojem igraju Blaženko Lacković i odnedavno Igor Vori. Domagoj se malo odmaknuo od središta zbivanja, ali jako dobro zna sve što se događa.
- Na odmoru sam, ali svaku važniju promjenu u pregovorima moj mi zastupnik odmah javi - kaže Duvnjak, za kojeg su navodno u utrku naknadno ušli i finalisti prošlosezonske Lige prvaka.
- Ni mene ni mog menadžera nisu zvali ni iz Kiela ni iz Ciudad Reala - otkrio je Duvnjak. Ali daleko od toga da mu je žao što se ne javljaju, on ima zacrtane planove za budućnost.
- Moj sljedeći klub, nakon Zagreba, bit će HSV. Samo i jedino u HSV želim ići - rekao je Duvnjak, vjerojatno "od malih nogu navijač HSV-a"...

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mad p 30.07.2009.

    začepi i igraj

  • boys 20.07.2009.

    žalosno je to što se tako odnose prema vlastitim igračima...tipično hrvatski

  • JAX 19.07.2009.

    reci to gopcu

Komentiraj...
Vidi sve komentare