To je to što me zanima!

Duvnjak kod kuće: Ponosan sam što sam Đakovčanin!

Na gradskom korzu sugrađani su pripremili sjajan doček svom rukometnom reprezentativcu. Mladi Domagoj bio je oduševljen onime što vidi...
Vidi originalni članak

Nekoliko tisuća Đakovčana, tamburaši i mažoretkinje, svečano su dočekali na gradskom korzu svog sumještanina, rukometnog reprezentativca Domagoja Duvnjaka. On je, u društvu tate, mame i sestre, odjeven u slavonsku nošnju i u slavonskoj kočiji, stigao pred sugrađane koji su mu priredili veličanstven doček. Suze radosnice tekle su mu licem kada su svi u glas vikali njegovo ime.
- Ne znam što da kažem na ovakav sjajan doček! Jako ste me usrećili. Ponosan sam što sam Đakovčanin i toliko vas je došlo ovdje da ne znam kuda da pogledam. Znao sam da imam vašu podršku u svim utakmicama na prvenstvu. Svima se puno zahvaljujem, a posebno mojim roditeljima koji su mi sve ovo omogućili - rekao je drhtavog glasa mladi Đakovčanin koji je upravo u svom rodnom mjestu započeo svoju rukometnu karijeru.
Cijela obitelj bavi se rukometom, a tata Ivo trener je rukometaša Osijeka. Mladom Duvnjaku uzor je bio Ivano Balić, ali je u posljednjih nekoliko godina gotovo došao na razinu svoga idola. Na prvenstvu u Hrvatskoj bio je sjajan, još je jednom potvrdio da je bez ikakve sumnje legitiman nasljednika svoga idola.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • panonsko more 04.02.2009.

    Bravo Domo, tvoja je medalja zlatnija od svih slavonskih dukata!

  • casio 04.02.2009.

    Nek se sakrije u mišju rupu. Izgubiti doma pred 15 tisuća ljudi i cijelom nacijom iza sebe,kako ga nije sram. Sad ćemo 30 godina plaćati kredite za dvorane, mi obični građani.On će vjerovatno brojiti stotine eura.Morao je izboriti pobjedu zbog nas .

  • HUMI 04.02.2009.

    Ponosna mati koja ga rodila !!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare