To je to što me zanima!

Duvnjak nakon Bahreina: Ovo je treće prvenstvo da ne idemo u polufinale, a prvi poraz je šok

Nadam se, ali i smatram da hrvatski rukomet ne treba brinuti za budućnost. Dosta mladih je igralo fenomenalno. Sve nas je šokirao prvi poraz, kao i sve vas, rekao je
Vidi originalni članak

U posljednjem kolu IV skupine u Malmöu, Hrvatska je pobijedila Bahrein s 43-32 čime se vjerojatno oprostila od Svjetskog prvenstva. Hrvatska je pobjedom protiv Bahreina osigurala deveto mjesto čime je osigurala kvalifikacije za Olimpijske igre u  Parizu 2024., a plasman u četvrtfinale će biti moguć ako Egipćani svladaju Dansku s praktički nemogućih 12 razlike.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kapetan Domagoj Duvnjak nakon pobjede protiv Bahreina osvrnuo se mlađe igrače za koje vjeruje da će napredovati te je istaknuo da ovo nije prvi podbačaj reprezentacije. 

POGLEDAJTE ŠTO GRAĐANI KAŽU NA UTAKMICU S BAHREINOM: 

- Nadam se, ali i smatram da hrvatski rukomet ne treba brinuti za budućnost. Dosta mladih je igralo fenomenalno. Sve nas je šokirao prvi poraz, kao i sve vas, a njima je ovo dodatni motiv da budu još bolji. Trebaju raditi i igrati. Čeka na Europsko, a nadam se da ćemo vidjeti i Olimpijske igre, a najbitnije je da smo zdravi. Ovo je već treće prvenstvo da ne idemo u polufinale, ne treba bježati od toga  - kazao je Duvnjak.

'Kauboji' su na poluvrijeme otišli s golom prednosti, te su većinom prvog dijela lako zabijali pogotke, ali isto ih tako i primali. Obrana nije funkcionirala da bi se znatno poboljšali u drugom dijelu. 

Kod Hrvatske su najbolji bili Filip Glavaš i Ivan Martinović s po jedanaest golova. 

 
Idi na 24sata

Komentari 9

  • Dobar, loš, zao 24.01.2023.

    Ma to sve stoji. Ali kakav je to sustav natjecanja gdje izgubiš jednu utakmicu(i to prvu) i odmah si izgubio sve izglede za medalju. To baš nije normalno. Neka se prelazi u drugi krug sa nulom bodova, pa da vidiš borbe onda.

  • NIKE 23.01.2023.

    Jbga stari ti si u djelovima, tuponja je dvorska luda, Balić nam je neki promotor reprezentacije, ne izgleda to ozbiljno.

  • billi Galeb 23.01.2023.

    Pa uozbiljite se malo i igrajte onako kako igrate za klubove.

Komentiraj...
Vidi sve komentare