To je to što me zanima!

Duvnjak, Pavlović i Štrlek u izboru za momčad godine LP-a

U izboru za najbolju momčad Lige prvaka ove sezone su tri hrvatska igrača, a za najboljeg trenera sezone na isteku je Zagrebov čudotvorac Veselin Vujović
Vidi originalni članak

Rukometna sezona u Ligi prvaka bliži se svome kraju, a kako je Final Four pred vratima, tako je i EHF po četvrti put organizirao izbor All Star momčadi Lige prvaka. 

Ove godine osim najbolje sedmorke može se birati i najbolji trener, obrambeni igrač i mladi igrač sezone, a Hrvatska i Zagreb imaju svoje predstavnike.

U izboru za najbolje lijevo krilo Lige prvaka zasluženo je Manuel Štrlek iz Kielcea, a bori se s Dibirovim, Sigurdssonom, Gensheimerom i Källmanom.

U konkurenciji za najboljeg srednjeg vanjskog su Domagoj Duvnjak, Lauge Schmidt, Dejan Bombač, Andy Scmhid i Nikola Karabatić.

Posebno veseli što imamo svog predstavnika i u izboru najboljeg mladog igrača godine. To je, naravno, Domagoj Pavlović, a protukandidati su mu Blaž Janc, Darko Đukić, Lasse Andersson i Jerry Tollbring.

No nije tu kraj. Trener Zagreba, najugodnijeg iznenađenja Lige prvaka ove sezone, Veselin Vujović kandidat je za trenera godine. Uz njega tu su još i Javi Sabate, Ljubo Vranješ, Raul Gonzalez te Talant Dušebajev.

Glasovanje traje do 24. svibnja u ponoć, a svoj glas za naše igrače i trenera Zagreba možete dati na stranicama EHF-a.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Gladijator_1 27.04.2016.

    pavlovic medu najvecim talentima svijeta bojao sam se da nakon one generacije koja je harala rukometnim svijetom necemo bit konkurentni ostalima , ali drago mi je da nece biti tako

  • Žara 26.04.2016.

    Sjajno

Komentiraj...
Vidi sve komentare