To je to što me zanima!

Duvnjak propustio trening: Dobio je neugodan udarac...

Naš najbolji rukometaš Domagoj Duvnjak na utakmici protiv Francuske dobio je neugodan udarac zbog čega nije trenirao u ponedjeljak. Bit će spreman za Rusiju
Vidi originalni članak

Osim poraza od Francuske u nedjelju, hrvatska rukometna reprezentacija dobila je još jedan bolan udarac. Točnije, pretrpio ga je Domagoj Duvnjak, koji je zbog bolova propustio trening u ponedjeljak, piše Večernji list.

Naš najbolji igrač, unatoč tome, će biti spreman za dvije ključne utakmice za plasman u polufinale Europskog prvenstva, protiv Rusije u utorak te protiv Poljske u srijedu.

Slišković uskače umjesto Mandalinića

Za utakmicu s Rusima izbornik Slavko Goluža odlučio je uvrstiti u momčad Ivana Sliškovića, dok će se Stipe Mandalinić preseliti na tribinu. Mandalinić nije dobio pravu priliku te je zabio dva gola u četiri utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • zujavac 21.01.2014.

    Eto i sad je Mandalinić kriv što ga je ovaj stavio na 5 minuta i to protiv Francuza kada smo vodili borbu, a u prve dvije tekme ništa. Pa čovjeće kako bi zadovoljio i šta ti možeš napravit sa tako malom minutažom. Mandalinić bolje zna surađivati sa nekim igraćima, pošto tu ima zagrebaša sa kojim igra.

  • zvzmir 21.01.2014.

    da je još i balić u reprezentaciji i da se s njim mijenja svakih 10ak minuta, prošetali bismo se do naslova.

  • dlonca23 20.01.2014.

    Nema straha za ozljedu Duvnjaka....zamjenit će ga ZET od Gopca.....Valčić....haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare