To je to što me zanima!

Dva gola Pavičića, Ivković je naredio igraču da dobije žuti

U prvom nedjeljnom susretu MAXtv Prve lige Lokomotiva je s 2-0 svladala Osijek. Oba je puta pogodio 20-godišnji Domagoj Pavičić, za skok na treće mjesto HNL-a
Vidi originalni članak

Osijek je na stadionu u Kranjčevićevoj izgledao kao opasniji protivnik u prvih pola sata igre, ali nije uspio iskoristiti kontrolu ritma. 

Nakon 0-0 u prvih 45 minuta, već u drugoj minuti nastavka Lokomotiva dolazi u vodstvo. Domagoj Pavičić u 47. je minuti najavio svoj veliki dan, golom za 1-0. 

Gosti se nisu oporavili, novim porazom ostali su na osam bodova koliko imaju tri kluba s dna, Istra, Osijek i Slaven Belupo. Posao je dovršio Pavičić svojim drugim golom na susretu, u 87. minuti za konačnih 2-0. 

U sudačkoj nadoknadi Tomislav Ivković napravio je nesportski potez. Naredio je svojem kapetanu Mariju Musi da namjerno dobije žuti karton, kako bi zbog suspenzije propustio sljedeću utakmicu - onu protiv Dinama... Musa je to i napravio, neće ga biti u susretu protiv prvaka.

Lokomotiva je pobjedom prikupila 13 bodova, dovoljno za treće mjesto na ljestvici, iza Dinama (26) i Rijeke (24), ispred Hajduka (12). 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • pinokioo 28.09.2014.

    mene zanima samo jedno a to se nevidi u ovom novinarskom izvještaju kako je kad i pred kim je ivković naredio igraču da dobije karton ,nije u redu ni jedno ni drugo ,ovaj novinar nesmje napisati gdje je čuo da ivkovič naređuje igraču ili je uzeo mikrofon pa da svi čuju u svakom slučaju jako neprofesionalno od novinara ,al nista čudno ionako pišu šta ih je volja i onda kad ih neko tuži za klevetu ,brane se slobodom tiska daj molim te sva vlast ovog svjeta je kod novinara blate ljude i nikom ništa

  • NikolaCro27 28.09.2014.

    Ne razumijem zašto, npr. Mourinho je naređivao igračima da dobiju žuti ali kad je sljedeće kolo bilo primjerice protiv Raya. Sad lijepo kaznu im treba lupit.

  • neymar011 28.09.2014.

    Ako moze mourinho moze i ivkovic

Komentiraj...
Vidi sve komentare