To je to što me zanima!

Dva kluba mogu srušiti neslavni rekord Dinama u Ligi prvaka

Proteklo je više od deset godina od sezone 2011./2012 kada su 'modri' izgubili svih šest utakmica uz gol razliku -19 (3-22), a sad su Viktoria Plzen i Rangers na 'dobrom' putu da obore taj neslavan rekord
Vidi originalni članak

Dvanaest je klubova uoči posljednjeg kola grupne faze Lige prvaka izborilo nastup u osmini finala, a dok će se osam klubova boriti za preostala četiri mjesta, dvije će pokušati izbjeći neslavni rekord zagrebačkog Dinama.

Proteklo je više od deset godina od sezone 2011./2012 kada su 'modri' u grupu s Realom, Lyonom i Ajaxom izgubili svih šest utakmica uz gol razliku -19 (3-22), a sad su Viktoria Plzen i Rangers na 'dobrom' putu da obore taj neslavan rekord.

SLOVENSKI IZBORNIK Kek: Ako netko misli da ovo što je Dinamo napravio nije uspjeh, taj je baš zalutao u nogomet!

Škotski prvak je grupi A (Napoli, Liverpool, Ajax) bez boda uz gol razliku -18 (1-19), dok je prvak Češke na -17 (3-20) u konkurenciji Bayerna, Barcelone i Intera.

Oba će kluba u posljednjem kolu biti domaćini, momčad naših Borne Barišića i Antonija Mirka Čolaka će ugostiti Ajax, a Viktoria Barcelonu pa su šanse da će Dinamov neslavni rekord napokon pasti izrazito velike. 

PROMOVIRA MLADE? HM... I Salzburg i Milan mlađi su od Dinama, samo je jedan igrač 'plavih' među 50 najmlađih u LP FEŠTA U MILANU Inter slavi prolazak, Barcelona ispala iz LP-a 2. sezonu u nizu!

Naravno, nije u redu veseliti se tuđoj nesreći ili nevolji, no kada su neslavni rekordi u pitanju, bolje da ih ne drže hrvatski klubovi.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Palmanova 27.10.2022.

    sreca pa nema najveceg hrvatskog kluba Hajduka u ovom drustvu.nije ni cudno kad nikad 😀nisu ni igrali LP niti bili prvaci Hrvatske

  • Pra&vica 27.10.2022.

    Treba jednom realno reci...govoriti o neuspjehu ekipe koja igra grupnu fazu Lige prvaka, a dolazi iz zemalja poput nas, sa mali financijskim mogucnostima i opcenoto resursima, je u najmanju ruku netocno, nerealno, cak zlocesto. Neuspjeh je kad Barcelona ili neki klub sa ogromnim ulaganjima i resursima, ispadne u toj fazi natjecanja a za Dinamo je ( ili bilo koji nas klub) ogromni uspjeh sam plasman u taj rang...svaki gol i bod su veliki kao kuca. Nasim klubovima igrace odvode u najboljim godinama i nema mogucnosti ih zadrzati, pa da ih i dobro platis, kad ih zove Real ili takvi klubovi, oni odlaze. Skoro svi engleski bolji klubovi nisu" engleski" jer u prvoj postavi igraju po dva tri engleza a ostolo su placenici...kupuju sve sto im treba, imaju sve uvjete, i na kraju rijetko sto osvoje - TO JE NEUSPJEH. Neuspjeh je nasih klubova I TO OGROMNI - ispadanja u prvim kolima kvalifikacija od AMATERA i o tome treba govoriti i to treba pod hitno poboljsati ( nasi klubovi su - profesionalni).

  • pile2244 27.10.2022.

    Nedaj bože da sruše sa čime če se Dinamovci onda hvaliti🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare