To je to što me zanima!

Dva mlada Partizanovca prelaze u Manchester Utd.

Klubovi su se dogovorili, ostao je još samo dogovor oko primanja igrača, rekao je izvršni predsjednik Manchester Uniteda David Gill
Vidi originalni članak

Zoran Tošić (21) i Adem Ljajić (17) nova su mlada pojačanja momčadi Sir Alexa Fergusona. Čim bude otvoren siječanjski prijelazni rok dvojica mladih nogometaša beogradskog Partizana potpisat će ugovor s europskim, engleskim, a od nedjelje i svjetskim prvakom. Klubovi su se već dogovorili o visini odštete, a preostalo je dogovoriti uvjete samih igrača s novim klubom.
Stariji od njih, Zoran Tošić, koji igra na poziciji lijevog krila, već je dobio radnu dozvolu pa će se odmah moći priključiti prvoj momčadi, dok će Ljajić nakon potpisa ugovora za “crvene vragove” natrag na posudbu u Partizan. Ljajić, koji igra na poziciji ofenzivnog veznog igrača i sa 17 godina već je član U-21 momčadi Srbije, ostat će u redovima beogradskog sastava na posudbi sigurno do kraja tekuće, a vjerojatno i cijelu iduću sezonu.
- Klubovi su dogovorili sve detalje, a ostao je još dogovor oko primanja igrača. Mislim da tu neće biti problema - izjavio je izvršni predsjednik Manchester Uniteda, David Gill.
Za njihove usluge interes je pokazivao i madridski Real, no mladići će ipak završiti na Otoku. Posebno se na Old Traffordu očekuje transfer Tošića od kojeg očekuju da naslijedi sada već legendu kluba, Velšanina Ryana Giggsa.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • JAX 21.12.2008.

    a sta je s naniem mislio sam da je on rjesenje na ljevom boku valda ce tosic grijat klupu

Komentiraj...
Vidi sve komentare