To je to što me zanima!

Dvaput u tri dana dobili Virtus sa zvukom sirene i izbacili ih...

Košarkaši Sassarija izbacili su Virtus Bolognu u doigravanju, i to na kakav način! Prvo su poveli 2-0 košem sa zvukom sirene, potom šokirali Virtus u istom scenariju
Vidi originalni članak

Svaka pobjeda košem sa zvukom sirene posebno je slatka, a košarkaši talijanskog Sassarija u samo tri dana ostvarili su dvije takve te izbacili favorizirani Virtus Bolognu iz doigravanja.

U drugoj utakmici serije na tri pobjede Sassari je slavio čudesnim šutom Drakea Dienera preko ruke, nakon što mu je suigrač dodao loptu 86 stotinki prije isteka produžetka, te poveo 2-0.

Treća utakmica igrala se u ponedjeljak navečer u Bologni, a domaćini su bahato već objavili termin odigravanja petog, odlučujućeg susreta, uvjereni da će dobiti treću i četvrtu. Međutim, u raspletu sličnom onom subotnjem, Sassari je izvodio loptu ispod koša 53 stotinke prije kraja, a Manuel Vanuzzo ostao je neobjašnjivo sam te zabio tricu za pobjedu i plasman u polufinale doigravanja.

Inače, Virtus je onaj klub koji je za vrijeme lockouta u NBA ligi pod svaku cijenu želio dovesti Kobea Bryanta. Kontroverzni predsjednik Claudio Sabatini čak je tražio da se promijeni raspored talijanske lige kako bi Kobe odigrao sve utakmice u velikim dvoranama i donio maksimalnu zaradu, a čak je napisao pismo predsjedniku SAD-a Baracku Obami i molio ga da nagovori Bryanta da dođe.

Zato je nekako prikladno da je Virtus završio sezonu istog dana kao i LA Lakersi, koji su noćas ispali u polufinalu Zapada od Oklahoma Cityja.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • matej10 23.05.2012.

    Baš si lovac u mutnom hahahha

  • Konan 23.05.2012.

    rulzz :)

  • barcaporsiempre 23.05.2012.

    to je sardinija, to su luđaci, ali teško će dalje idu na sienu

Komentiraj...
Vidi sve komentare