To je to što me zanima!

Ajoj... Greška od 15 milijuna €: Pa Gorgon je uprskao baš sve

Alexander Gorgon prejako si je gurnuo loptu, Grci su mu je uzeli i umjesto da Austrijanac odmah napravi faul, pa makar riskirao žuti karton, on ne radi ništa i Olympiacos kreće u protunapad i zabija
Vidi originalni članak

Umjesto obećavajuće šanse - Rijeka prima gol. 

I to početničkom greškom. Alexander Gorgon prejako si je gurnuo loptu, Grci su mu je uzeli i umjesto da Austrijanac odmah napravi faul na centru, pa makar riskirao žuti karton, on ne radi ništa i Olympiacos kreće u protunapad.

Sjurio se Marko Marin i zabio, a Gorgonu se smračilo. U samo nekoliko minuta imao je zicer pa je napravio dvije greške u jednoj akciji iz koje je Rijeka primila na Rujevici. Lako za prejak for, događa se, ali faul je nakon te izgubljene lopte morao napraviti.

Mogla bi to na kraju biti greška od 15 milijuna eura...

Pogledajte video gola OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • biberrr 23.08.2017.

    Rijeka će vjerojatno biti u trećem jakosnom loncu za ždrijeb EL,a Dinamo u drugom. Ali tamo nema slabih protivnika,i u četvrtom jakosnom loncu će izgledno biti klubovi poput taljanske Atalante,turskog Basaksehira i Konyaspora,belgijski Zulte,portugalska Vitoria,nizozemski Vitezze i slično. Sve su to klubovi iz bitno jačih liga od naše.

  • biberrr 23.08.2017.

    Gorgon je imao loš dan,svatko može promašiti gol,ali trebao je onoga skršiti kad je izgubio loptu. Ne bih samo njega krivio,imao je on dva odlična prodora i dvije odlične asistencije u drugom dijelu,ali realizacija je bila nikakva. Na Gorgonu se vidi da zna igrati,ali imao je jednostavno loš dan. Rijeci fali šira klupa i pravi centarfor.

  • zuluf_52 23.08.2017.

    Dali su Kek i Gorgon sogori jer igra kriminalno a stalno je u prvih jedanaest.

Komentiraj...
Vidi sve komentare