To je to što me zanima!

Dvoboj ljepotica: Sandra protiv Perez bori se za svjetsku titulu

Yaime Perez slavila je protiv Sandre i u lipnju ove godine, na Dijamantnoj ligi u Stockholmu. Te dvije pobjede sigurno će joj dati samopouzdanje. Svaka joj čast, ali ako Sandra bude prava, zlato ide u Hrvatsku
Vidi originalni članak

Prošli mjesec baš je Yaime Perez pobijedila Sandru Perković. Čini se da lijepa Kubanka jedina može zaprijetiti hrvatskoj kraljici diska, djevojci koja posljednjih godina apsolutno dominira u ovoj disciplini.

Nema toga što Sandra nije osvojila, ogromna je favoritkinja za zlato na Svjetskom prvenstvu u Londonu što pokazuju i kvote u kladionicama. Kvota da će Sandra uzeti zlato je samo 1.25, kladioničarskim rječnikom - zicer.

Naravno, odmah iza Sandre je Yaime Perez s koeficijentom 4.00, a sljedeća je Australka s već dosta visokim koeficijentom od 12.00 te još jedna Kubanka Denia Caballero koja također ima koeficijent 12.00.

Yaime Perez slavila je protiv Sandre i u lipnju ove godine, na Dijamantnoj ligi u Stockholmu. Te dvije pobjede sigurno će joj dati samopouzdanje. Svaka joj čast, ali ako Sandra bude prava, zlato ide u Hrvatsku.

- Osjećam se odlično. Došli smo u London par dana prije zbog aklimatizacije jer je u Zagrebu i cijeloj Hrvatskoj dosta vruće, a ovdje pada kiša i hladno je pa da se tijelo adaptira na uvjete - rekla je Sandra, koja će u Londonu pokušati osvojiti drugi naslov svjetske prvakinje i vratiti ga u svoju vitrinu nakon što ju je na SP-u 2015. dobila Kubanka Denia Caballero.

Sandra je mnoge iznenadila izgledom. 

- Imala sam 94 kilograma, sad sam na 80.5. Još da skinem 10 kila i mogu se prijaviti za Miss sporta - našalila se Sandra.

Čini se da su se Kubanke baš namjerile na Sandru, koja će bacati u jednom od svojih omiljenih stadiona.

-  Ovdje sam prvi put stala na najviši tron svjetskog bacanja diska, tu sam osvojila olimpijsko zlato, to su neke posebne emocije... Prošle godine na Dijamantnoj ligi u Londonu također sam bacila dobro, 69,94 m. Mislim da ja i ovaj stadion imamo neku poveznicu i nadam se iskoristiti to u dobroj atmosferi - rekla je Sandra za HRT.

Kvalifikacije diska su u petak u 11.10 sati, a finale je u nedjelju u 20.10 sati po hrvatskom vremenu. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • mario209 13.08.2017.

    Sad je savrsena

  • sumarinac 11.08.2017.

    Bas je lijepa i snažna žena. Sretno Sandra 😂😎

  • 11.08.2017.

    Dvoboj ljepotica? Ne kužim... Gdje su?

Komentiraj...
Vidi sve komentare