To je to što me zanima!

Dvoboj ljutih rivala: Oxford je pobijedio Cambridge u Splitu

Split je jednostavno izvrstan! Obožavamo ovu utrku, poručili su veslači Oxforda koji su na 14. međunarodnoj regati Svetog Duje u Splitu pobijedili Sveučilište Cambridge
Vidi originalni članak

Sveučilište Oxford premoćno je pobijedilo, i u muškoj i u ženskoj konkurenciji, na 14. međunarodnoj regati Svetog Duje koja se održala na regatnoj stazi u splitskom Spinutu.

Drugo mjesto u obje konkurencije veslačkih osmeraca pripalo je njihovim najvećim rivalima, Sveučilištu Cambridge, dok su se na trećem mjestu našli Sveučilište u Hamburgu u ženskoj i Sveučilište u Zagrebu u muškoj konkurenciji, izvijestili su organizatori.

"Obožavamo ovu utrku"

- Split je jednostavno izvrstan! Obožavamo ovu utrku, a za nju smo čuli sve najbolje od starijih kolega koji su na njoj sudjelovali posljednjih godina. Svima čestitamo na borbi, a posebno našim curama, koje su omogućile da po prvi puta osvojimo duplo zlato na ovoj regati - poručili su veslači Oxforda.

Dodjela medalja i proglašenje pobjednika bit će večeras u 21 sat na službenom partyju Lighthouse disco, dok će se sutra na splitskoj Rivi točno u podne održati tradicionalna utrka legendi između Oxforda, Cambridgea i Splita.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • rocccky 09.05.2015.

    svaka cast oxfordu, zasluzili su, bilo je tijesno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare