To je to što me zanima!

Dvojica u Peking: Boksači spremni za lov na medalje

Marijo Šivolija i Marko Tomasović bit će naši predstavnici na boksačkom olimpijskom turniru. Obojica djeluju spremno i fizički i psihički
Vidi originalni članak

Hrvatski boksački olimpijci, Marijo Šivolija i Marko Tomasović, prema riječima izbornika Drage Mijića i prema viđenom na treningu, djeluju vrlo spremno, fizički i psihički. Na dan odrađuju dva treninga, jutarnji se bazira na gimnastici u fitness centru u olimpijskom selu, a popodnevni treninzi su boksački. Uobičajeni ritam pred velika natjecanja. Trenirali su i u Workers Stadiumu, dvorani gdje će se održavati i olimpijski boksački turnir.
- Uvjeti u dvorani su odlični, no mi smo koncentrirani na nastup i rezultat - rekao je Mario Šivolija, koji je zadovoljan smještajem u olimpijskom selu, gdje sobu dijeli s Markom Tomasovićem, kojem će ovo biti prvi nastup na OI-ju.
Boksački ždrijeb bit će 8. kolovoza od 11 do 13 sati prema pekinškom vremenu, a tada će se znati hoće li Mario Šivolija nastupati u 1. kolu 9. kolovoza ili biti slobodan. O tome ovisi i hoće li biti na ceremoniji svečanog otvaranja Igara.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare