To je to što me zanima!

Dvoransko PH - Lovrekov krik ledio krv u žilama

Osim prednjega križnog ligamenta stradao je meniskus. Zagrebaš Kruno Lovrek neće igrati devet mjeseci, zbog čega mu je propao i transfer
Vidi originalni članak

I prednji križni ligament i meniskus - sve je popucalo u koljenu Krune Lovreka u 32. sekundi utakmice protiv Dinama na T-com dvoranskom prvenstvu. Praktički iz čista mira, nakon sasvim bezazlenog kontakta s Dinamovim golmanom Kelavom, najbolji strijelac Prve HNL tako se teško ozlijedio da je sezona za njega gotova. Magnetska rezonanca jučer je potvrdila da mora na operaciju i neće igrati možda i devet mjeseci.
A sve je počelo divno, protiv Međimurja je Lovrek žonglirao pa petom asistirao Brkljači za gol. Nažalost, samo sat vremena kasnije zaurlao je od boli na umjetnoj travi Doma sportova. Očiju punih suza izašao je iz svlačionice.
- Ne volim tu umjetnu travu, ali klub me prijavio i htio sam pomoći. Katastrofa, užasno se osjećam - rekao je Lovrek i dodao:
- Nije Kelava tu ništa kriv, koljeno je odjednom samo propalo.
A time je propao i nekoliko stotina tisuća eura težak transfer prvog strijelca Prve HNL, navodno u Južnu Koreju ili Španjolsku.
U utakmici prepunoj žestokih duela ovaj Lovrekov kontakt s Kelavom bio je jedan od bezazlenijih. Mandžukiću se nije dogodilo ništa kad ga je Nadarević brutalno zakucao u reklame, kao ni Buljatu nakon slučajnog šamara u borbi za loptu. Kruno Lovrek, nažalost, nije bio te sreće. Prvi kontakt s loptom bio je fatalan.

BIŠĆAN KAPETAN DINAMA NA DVORANSKOM PRVENSTVU
U odsutnosti Luke Modrića, kapetansku vrpcu na Dvoranskom prvenstvu nosi Igor Bišćan. Sve tri utakmice prvog dana odigrao je više nego solidno, Bišćan je fizički izuzetno spreman za igrača koji ne igra mjesecima.

"MODRI" 10 POSTO, VARTEKSU NIŠTA
Dinamo je i bez pola prve momčadi dominirao prvoga dana Dvoranskog prvenstva, pobijedili su Varteks 5-1 i Zagreb 2-1. Igrom i rezultatima sasvim je razočarao Varteks, izgubivši sva tri puta.

REZULTATI :
1. KOLO: Dinamo - Varteks 5-1, Zagreb - Međimurje 3-2, Inter - Cibalia 2-2
2. KOLO: Dinamo - Zagreb 2-1. Cibalia - Međimurje 2-1, Međimurje - Inter 2-2
3. KOLO: Zagreb - Varteks 4-0

TABLICA:
1. Dinamo 2 2 0 0 7-2 6
2. Zagreb 3 2 0 1 4-4 6
3. Cibalia 2 1 1 0 4-3 4
4. Inter 2 0 2 0 4-4 2
5. Međimurje 2 0 1 1 4-5 1
6. Varteks 3 0 0 3 2-11 0

Idi na 24sata

Komentari 6

  • SopotZG 09.01.2008.

    \"U odsutnosti Luke Modrića, kapetansku vrpcu na Dvoranskom prvenstvu nosi Igor Bišćan. Sve tri utakmice prvog dana odigrao je više nego solidno, Bišćan je fizički izuzetno spreman za igrača koji ne igra mjesecima.\" Da ne bi bilo da lažem..:) Jesu oni uopće gledali utakmicu? Ja mislim da novinari od 24sata nisu bili na utakmici, svatko je vidio da je ono bio Ibričić!

  • SopotZG 09.01.2008.

    \"Magnetska rezonanca jučer je potvrdila da mora na operaciju i neće igrati možda i devet mjeseci.\" I to...

  • George James 09.01.2008.

    ako je tako bilo kako ti kažeš onda će prominit tekst za dvi minute

Komentiraj...
Vidi sve komentare