To je to što me zanima!

Dvorneković srušio čvrsti Slaven

Igrač Gorice zabio je odlučujući gol protiv Koprivničana samo minutu nakon što je ušao u igru. Gorica tako ima po tri pobjede i poraza nakon šest kola, Slaven je ostao na pet bodova
Vidi originalni članak

Nogometaši Gorice u susretu su 6. kola Prve HNL svladali Slaven Belupo sa 1-0 (0-0). Pogodak vrijedan tri boda postigao je Dvorneković (66) samo nekoliko trenutaka nakon što je ušao u igru.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dvoboj Gorice i Slavena ponudio je dobru igru, a prije samoga pogotka oba sastava prijetila su opasnim udarcima s distance koje su ili branili vratari ili zaustavljao okvir gola. Tako je Gorica dva puta pogodila gredu krajem prvog poluvremena, Mitrović u 35., a Lovrić u 40. minuti, dok je pokušaj Brkovića za goste iz slobodnog udarca u 60. minuti završio u vratnici.

Odlučujući trenutak dogodio se u 66. minuti kada je Babec poslao loptu prema kaznenom prostoru domaćih, nju su promašili i napadač Gorice i stoper Slavena, a iz drugog plana utrčao je Dvorneković i svladao Čovića.

Ovom pobjedom Gorica je stigla na četvrto mjesto s devet bodova, dok je Slaven Belupo ostao sedmi s pet.

Na vrhu su Hajduk i Osijek sa po 13 bodova, dok je posljednji Hrvatski dragovoljac bez bodova.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 7vuk777 21.08.2021.

    lovrić daleko najbolji igrać gorice

  • 7vuk777 21.08.2021.

    90 minuta slaven se branio sa 10 igraća,a krstanović mora pod hitno liječniku čovjek ima 100 posto padavicu,više leži nego sto trći,trebali su primiti bar 3 komada,sudac katastrofa

  • Vigy 21.08.2021.

    LIVE sadržaj nije se prenosio ? Doka 'guzičar' grublji start nego đonom , namjerno na Godinu glavu , a 'zlo u crnom' daje samo žuti . BANDO !

Komentiraj...
Vidi sve komentare